Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pasca cu branza de vaci si piure de dovleac

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2224 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pasca cu branza de vaci si piure de dovleac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pasca cu branza de vaci si piure de dovleac

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2224 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Aluat pufos, dospit cu drojdie, impletit si umplut cu o compozitie cremoasa de branza si dovleac, cu arome de portocala.

Pasca cu branza de vaci si piure de dovleac

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Aluat pufos, dospit cu drojdie, impletit si umplut cu o compozitie cremoasa de branza si dovleac, cu arome de portocala.

Ingrediente

Portii:
  • 380 gr faina
  • 110 gr zahar
  • 7 gr drojdie uscata
  • 4 buc oua
  • 50 gr unt
  • 80 ml lapte
  • 40 ml apa
  • 200 gr branza de vaca
  • 200 gr piure de dovleac
  • 1 lingurita pasta de vanilie
  • 2 lingurite coaja de portocala
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 0.25 lingurita sare
  • 1faina
    380 gr
  • 2zahar
    110 gr
  • 3drojdie uscata
    7 gr
  • 4oua
    4 buc
  • 5unt
    50 gr
  • 6lapte
    80 ml
  • 7apa
    40 ml
  • 8branza de vaca
    200 gr
  • 9piure de dovleac
    200 gr
  • 10pasta de vanilie
    1 lingurita
  • 11coaja de portocala
    2 lingurite
  • 12amidon alimentar
    1 lingura
  • 13sare
    0.25 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Presa pentru aluat - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Feliator aluat, inox, 16 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 20 cm - Kitchen Craft
69 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 23 cm - Kitchen Craft
79 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 25 cm - Kitchen Craft
95 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 30 cm - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 15 cm - Kitchen Craft
69 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 18 cm - Kitchen Craft
72 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, lemn, 19,5cm - Westmark
15 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 11:59
Paște
Pasca imi aduce aminte de sarbatori, doar atunci o fac. Dar asa cu dovleac , zau ca nu m-am gandit. Stiu ca tu faci doar retete deosebite si pentru aceasta te felicit ! Bravo tie pentru o asemenea bunatate !
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.