Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pavlova cu crema de somon salbatic si fructe de padure

(*)(*)(*)( )( ) (1)
 chef profile img

Marfa

1 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pavlova cu crema de somon salbatic si fructe de padure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pavlova cu crema de somon salbatic si fructe de padure

(*)(*)(*)( )( ) (1)
chef profile img

Marfa

1 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 10 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

O reteta inedita, pe care va invit cu drag sa o incercati!

Pavlova cu crema de somon salbatic si fructe de padure

(*)(*)(*)( )( ) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 10 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Marfa
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O reteta inedita, pe care va invit cu drag sa o incercati!

Ingrediente

Portii:
  • 7 buc albus de ou
  • 350 gr zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 400 ml frisca lichida
  • 60 gr peste somon
  • 200 gr fructe de padure
  • 1albus de ou
    7 buc
  • 2zahar
    350 gr
  • 3sare
    1 praf de
  • 4suc de lamaie
    1 lingura
  • 5amidon alimentar
    1 lingurita
  • 6frisca lichida
    400 ml
  • 7peste somon
    60 gr
  • 8fructe de padure
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Sita aburi, sticla, 20 cm - AMT Gastroguss
140 leiÎn stoc

Recenzii (1)

3.00
(*)(*)(*)( )( )
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (1)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Laurentiu
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)( )( )
oct. 19, 01:37
Cam ciudat...dar poate sa fie buna
Vad in poza ca bezeaua are doua nuante, partea de sus are alta compozitie? Iar crema de frisca cu somon, unde se pune, deasupra, peste bezea? Sau lateral, pe farfurie, ca in poza. Fii mai clar.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (2)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.