Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocanita de conopida cu carne de porc

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Tocanita de conopida cu carne de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocanita de conopida cu carne de porc

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O tocanita buna de tot, gustoasa si usor de facut. Daca vreti sa evitati carbohidratii (cartofii, pastele, orezul, faina), atunci incercati aceasta reteta cu conopida. Conopida inlocuieste cu mult succes cartoful sau galustele de faina. Tocana aceasta se poate face si afara, la ceaun, insa merge la fel de bine si in cratita, pe aragaz. Tocanita de conopida cu carne de porc este un deliciu culinar, intreaga familie va fi incantata de aceasta mancarica satioasa si plina de vitamine.

Tocanita de conopida cu carne de porc

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Party , Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

O tocanita buna de tot, gustoasa si usor de facut. Daca vreti sa evitati carbohidratii (cartofii, pastele, orezul, faina), atunci incercati aceasta reteta cu conopida. Conopida inlocuieste cu mult succes cartoful sau galustele de faina. Tocana aceasta se poate face si afara, la ceaun, insa merge la fel de bine si in cratita, pe aragaz. Tocanita de conopida cu carne de porc este un deliciu culinar, intreaga familie va fi incantata de aceasta mancarica satioasa si plina de vitamine.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr carne de porc
  • 1 kg conopida
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc rosii
  • 1 buc gogosari
  • 3 catei usturoi
  • 200 ml bulion
  • 200 ml vin alb
  • 1 frunza foi de dafin
  • 1 lingura chimen
  • 2 linguri ulei
  • varf de cutit boia afumata
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 legatura verdeturi
  • 250 ml apa
  • 1carne de porc
    600 gr
  • 2conopida
    1 kg
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4morcovi
    1 buc
  • 5rosii
    1 buc
  • 6gogosari
    1 buc
  • 7usturoi
    3 catei
  • 8bulion
    200 ml
  • 9vin alb
    200 ml
  • 10foi de dafin
    1 frunza
  • 11chimen
    1 lingura
  • 12ulei
    2 linguri
  • 13boia afumata
    varf de cutit
  • 14sare
    dupa gust
  • 15piper
    dupa gust
  • 16verdeturi
    1 legatura
  • 17apa
    250 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Jana Munteanu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 11:58
Conopida?
NU prea imi place conopida , dar poate asa gatita sa imi placa....
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dan Maria
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 11:58
Tocăniță de conopida cu carne de porc
Mâine asta gătesc, mulțumesc pentru idei
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.