467 retete postate
467 retete postate
Pregatire
40 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
40 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareCartofii spalati se fierb cu coaja in apa cu sare si se lasa sa se raceasca cateva ore, de preferat de seara pana dimineata. Se curata zarzavatul de coaja si se spala, radacinoasele se dau prin razatoare mica, ceapa se taie marunt,ciupercile se curata de coaja, se opresc 2-3 bucati intregi, cu piciorus, restul se feliaza.
Cartofii spalati se fierb cu coaja in apa cu sare si se lasa sa se raceasca cateva ore, de preferat de seara pana dimineata. Se curata zarzavatul de coaja si se spala, radacinoasele se dau prin razatoare mica, ceapa se taie marunt,ciupercile se curata de coaja, se opresc 2-3 bucati intregi, cu piciorus, restul se feliaza.
Se incing 50 ml ulei de masline si se prajesc feliile de ciuperci lasate cu picioruse, pe ambele parti si le pastram pentru decor. In acelasi ulei se calesc ceapa cu morcovul si radacina de patrunjel, adaugam carnea, amestecam pana scade sucul lasat si adaugam legumele deshidratate, amestecul uscat de condimente, boiaua si dam sare, dupa gust. Adaugam cascavalul ras, dam de pe foc si presaram verdeata tocata fin.
Se incing 50 ml ulei de masline si se prajesc feliile de ciuperci lasate cu picioruse, pe ambele parti si le pastram pentru decor. In acelasi ulei se calesc ceapa cu morcovul si radacina de patrunjel, adaugam carnea, amestecam pana scade sucul lasat si adaugam legumele deshidratate, amestecul uscat de condimente, boiaua si dam sare, dupa gust. Adaugam cascavalul ras, dam de pe foc si presaram verdeata tocata fin.
Cartofii bine raciti se taie in partea superioara capacele si, cu ajutorul unei lingurite scobim miezul lasand peretii cartofilor grosi de 1 cm. Umplem fiecare cartof si ii asezam unul langa altul in tavita mai inalta. De jur imprejurul marginilor cartofilor se decoreaza cu rondele taiate din maslinele verzi, deasupra umpluturii se sparge cate un ou de prepelita, se aseaza cate o felie de ciupercuta prajita, se stropesc cu restul de ulei ramas, se presara si un praf de boia dulce si se dau la cuptor pana ce se incheaga ouale.Se servesc calzi sau reci. pofta buna!
Cartofii bine raciti se taie in partea superioara capacele si, cu ajutorul unei lingurite scobim miezul lasand peretii cartofilor grosi de 1 cm. Umplem fiecare cartof si ii asezam unul langa altul in tavita mai inalta. De jur imprejurul marginilor cartofilor se decoreaza cu rondele taiate din maslinele verzi, deasupra umpluturii se sparge cate un ou de prepelita, se aseaza cate o felie de ciupercuta prajita, se stropesc cu restul de ulei ramas, se presara si un praf de boia dulce si se dau la cuptor pana ce se incheaga ouale.Se servesc calzi sau reci. pofta buna!
Mixul de condimente folosit in aceasta reteta contine: cimbrisor, maghiran, oregano, dafin, piper si busuioc.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Cartofii spalati se fierb cu coaja in apa cu sare si se lasa sa se raceasca cateva ore, de preferat de seara pana dimineata. Se curata zarzavatul de coaja si se spala, radacinoasele se dau prin razatoare mica, ceapa se taie marunt,ciupercile se curata de coaja, se opresc 2-3 bucati intregi, cu piciorus, restul se feliaza.
Cartofii spalati se fierb cu coaja in apa cu sare si se lasa sa se raceasca cateva ore, de preferat de seara pana dimineata. Se curata zarzavatul de coaja si se spala, radacinoasele se dau prin razatoare mica, ceapa se taie marunt,ciupercile se curata de coaja, se opresc 2-3 bucati intregi, cu piciorus, restul se feliaza.
Se incing 50 ml ulei de masline si se prajesc feliile de ciuperci lasate cu picioruse, pe ambele parti si le pastram pentru decor. In acelasi ulei se calesc ceapa cu morcovul si radacina de patrunjel, adaugam carnea, amestecam pana scade sucul lasat si adaugam legumele deshidratate, amestecul uscat de condimente, boiaua si dam sare, dupa gust. Adaugam cascavalul ras, dam de pe foc si presaram verdeata tocata fin.
Se incing 50 ml ulei de masline si se prajesc feliile de ciuperci lasate cu picioruse, pe ambele parti si le pastram pentru decor. In acelasi ulei se calesc ceapa cu morcovul si radacina de patrunjel, adaugam carnea, amestecam pana scade sucul lasat si adaugam legumele deshidratate, amestecul uscat de condimente, boiaua si dam sare, dupa gust. Adaugam cascavalul ras, dam de pe foc si presaram verdeata tocata fin.
Cartofii bine raciti se taie in partea superioara capacele si, cu ajutorul unei lingurite scobim miezul lasand peretii cartofilor grosi de 1 cm. Umplem fiecare cartof si ii asezam unul langa altul in tavita mai inalta. De jur imprejurul marginilor cartofilor se decoreaza cu rondele taiate din maslinele verzi, deasupra umpluturii se sparge cate un ou de prepelita, se aseaza cate o felie de ciupercuta prajita, se stropesc cu restul de ulei ramas, se presara si un praf de boia dulce si se dau la cuptor pana ce se incheaga ouale.Se servesc calzi sau reci. pofta buna!
Cartofii bine raciti se taie in partea superioara capacele si, cu ajutorul unei lingurite scobim miezul lasand peretii cartofilor grosi de 1 cm. Umplem fiecare cartof si ii asezam unul langa altul in tavita mai inalta. De jur imprejurul marginilor cartofilor se decoreaza cu rondele taiate din maslinele verzi, deasupra umpluturii se sparge cate un ou de prepelita, se aseaza cate o felie de ciupercuta prajita, se stropesc cu restul de ulei ramas, se presara si un praf de boia dulce si se dau la cuptor pana ce se incheaga ouale.Se servesc calzi sau reci. pofta buna!
Mixul de condimente folosit in aceasta reteta contine: cimbrisor, maghiran, oregano, dafin, piper si busuioc.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!