Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulouri cu parmezan si ierburi de Provence

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rulouri cu parmezan si ierburi de Provence
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulouri cu parmezan si ierburi de Provence

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Aluat dospit cu drojdie si rulat pe o forma cilindrica. Se poate consuma simplu sau cu umplutura preferata.

Rulouri cu parmezan si ierburi de Provence

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Aluat dospit cu drojdie si rulat pe o forma cilindrica. Se poate consuma simplu sau cu umplutura preferata.

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr faina
  • 80 gr unt
  • 1.5 linguri smantana
  • 1 buc galbenus de ou
  • 125 ml lapte
  • 10 gr drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 60 gr parmezan
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • 1 lingura ulei de masline
  • dupa gust fulgi de sare de mare
  • 1faina
    300 gr
  • 2unt
    80 gr
  • 3smantana
    1.5 linguri
  • 4galbenus de ou
    1 buc
  • 5lapte
    125 ml
  • 6drojdie uscata
    10 gr
  • 7zahar
    1 lingurita
  • 8sare
    1 lingurita
  • 9parmezan
    60 gr
  • 10piper
    dupa gust
  • 11ierburi de Provence
    1 lingurita
  • 12ulei de masline
    1 lingura
  • 13fulgi de sare de mare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Feliator aluat, inox, 16 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Tava de copt 20 x 20 cm - Vitesse
19 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 04:49
Imi place ideea
Un altfel de Kurtos Kalacs...sarat !Trebuie sa fie foarte gustos...cu o crema de brabza in el...
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.