Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Inghetata de banana cu sirop de artar si rom, cu carpaccio de ananas condimentat - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Inghetata de banana cu sirop de artar si rom, cu carpaccio de ananas condimentat - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Inghetata de banana cu sirop de artar si rom, cu carpaccio de ananas condimentat - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Aceasta este una dintre cele mai rapide si mai usoare retete de inghetata: doar pasezi banana si frisca. Nuanta cremoasa este compensata de un carpaccio de ananas proaspat. Pentru un desert cu adevarat luxurios, serveste aceasta combinatie alaturi de fondante Black Forest.

Inghetata de banana cu sirop de artar si rom, cu carpaccio de ananas condimentat - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Aceasta este una dintre cele mai rapide si mai usoare retete de inghetata: doar pasezi banana si frisca. Nuanta cremoasa este compensata de un carpaccio de ananas proaspat. Pentru un desert cu adevarat luxurios, serveste aceasta combinatie alaturi de fondante Black Forest.

Ingrediente

Portii:
  • 450 gr banane
  • 100 gr zahar pudra
  • 0.5 lingurita nucsoara macinata
  • 3 linguri sirop de artar
  • 3 linguri rom Dark
  • 300 ml smantana dulce
  • 2 buc anason stelat
  • 1 buc pastaie de vanilie
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 0.5 lingurita piper boabe
  • 1 legatura sofran
  • 400 ml apa
  • 50 ml rom alb
  • 1 buc ananas
  • 300 gr zahar
  • 1banane
    450 gr
  • 2zahar pudra
    100 gr
  • 3nucsoara macinata
    0.5 lingurita
  • 4sirop de artar
    3 linguri
  • 5rom Dark
    3 linguri
  • 6smantana dulce
    300 ml
  • 7anason stelat
    2 buc
  • 8pastaie de vanilie
    1 buc
  • 9baton de scortisoara
    1 buc
  • 10piper boabe
    0.5 lingurita
  • 11sofran
    1 legatura
  • 12apa
    400 ml
  • 13rom alb
    50 ml
  • 14ananas
    1 buc
  • 15zahar
    300 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.