Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pavlova (fara faina alba, sugar free, low carb, low fat, gluten free)

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Dukan Life Style

26 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pavlova (fara faina alba, sugar free, low carb, low fat, gluten free)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pavlova (fara faina alba, sugar free, low carb, low fat, gluten free)

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Dukan Life Style

26 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

„Anul 1926, Berth Sachse lucra ca patiser pentru un hotel din Perth. Atunci, pentru prima oara a vazut-o pe Ana Pavlova dansand pe scena si pe urma plimbandu-se pe holurile hotelului unde el lucra. Patiserul a ramas incantat de pofta ei de viata, de zambetul ei, de gratia si de miscarile ei lejere. Ana adora dulciurile, Berth adora sa creeze noi prajituri pentru ea. Dupa cinci ani de la plecarea ei spre Europa, si dupa vestea mortii sale, Berth Sachse a hotarat sa dedice o intreaga prajitura in onoarea Anei. Acest dulce trebuia sa fie ca varfurile pe care dansa balerina, dar si moale ca miscarile ei. Alb, ca penele unei lebede, dar cu o pata de rosu, simbol al bolii care a doborat-o pe adorata Ana Pavlova.” Fiecare act intreprins are o cauza de reinterpretare. Nu mi-au placut niciodata bezelele. Nu pot sa nu va recunosc acest lucru, pentru ca altfel nu ati intelege entuziasmul meu cand am gustat prima felie din aceasta prajitura dietetica, careia imi place sa o dragalesc ca fiind diafana. Pentru o pavlova clasica, stim ca este necesara o cantitate foarte mare de zahar rafinat, lucru care transforma total prajitura in una hipercalorica. Doamne, si este atat de dulce, iar prima data (care a fost si ultima) cand am gustat dintr-o pavlova cu zahar, imi crantaneau dintii in gura. Basca sentimentul de vinovatie. Daca ai grija la dieta si vrei sa faci prajituri dietetice, renunta la zaharul rafinat!

Pavlova (fara faina alba, sugar free, low carb, low fat, gluten free)

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

„Anul 1926, Berth Sachse lucra ca patiser pentru un hotel din Perth. Atunci, pentru prima oara a vazut-o pe Ana Pavlova dansand pe scena si pe urma plimbandu-se pe holurile hotelului unde el lucra. Patiserul a ramas incantat de pofta ei de viata, de zambetul ei, de gratia si de miscarile ei lejere. Ana adora dulciurile, Berth adora sa creeze noi prajituri pentru ea. Dupa cinci ani de la plecarea ei spre Europa, si dupa vestea mortii sale, Berth Sachse a hotarat sa dedice o intreaga prajitura in onoarea Anei. Acest dulce trebuia sa fie ca varfurile pe care dansa balerina, dar si moale ca miscarile ei. Alb, ca penele unei lebede, dar cu o pata de rosu, simbol al bolii care a doborat-o pe adorata Ana Pavlova.” Fiecare act intreprins are o cauza de reinterpretare. Nu mi-au placut niciodata bezelele. Nu pot sa nu va recunosc acest lucru, pentru ca altfel nu ati intelege entuziasmul meu cand am gustat prima felie din aceasta prajitura dietetica, careia imi place sa o dragalesc ca fiind diafana. Pentru o pavlova clasica, stim ca este necesara o cantitate foarte mare de zahar rafinat, lucru care transforma total prajitura in una hipercalorica. Doamne, si este atat de dulce, iar prima data (care a fost si ultima) cand am gustat dintr-o pavlova cu zahar, imi crantaneau dintii in gura. Basca sentimentul de vinovatie. Daca ai grija la dieta si vrei sa faci prajituri dietetice, renunta la zaharul rafinat!

Ingrediente

Portii:
  • 5 buc albus de ou
  • 40 gr amidon de porumb
  • 1 lingura otet alb
  • 110 gr indulcitor Green Sugar
  • 250 gr branza
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 200 gr cirese
  • 100 ml apa
  • 5 ml esenta de vanilie
  • praf de sare de Himalaya
  • 1albus de ou
    5 buc
  • 2amidon de porumb
    40 gr
  • 3otet alb
    1 lingura
  • 4indulcitor Green Sugar
    110 gr
  • 5branza
    250 gr
  • 6iaurt grecesc
    150 gr
  • 7cirese
    200 gr
  • 8apa
    100 ml
  • 9esenta de vanilie
    5 ml
  • 10sare de Himalaya
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
95 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 30 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Set 26 duze inox  - Kitchen Craft
158 leiÎn stoc
Dispozitiv de scos samburi cirese - Westmark
115 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L "Glaze", Rosu - LAVA
350 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/8,2L - AMT Gastroguss
550 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.