Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu trandafiri, volanase si crema de zmeura

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu trandafiri, volanase si crema de zmeura
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu trandafiri, volanase si crema de zmeura

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

De Sf. Stelian o serbam pe una dintre surorile mele. De data aceasta, blatul de tort l-am pregatit dupa reteta bunicii, adaugand unt la blatul cu nuci. Mi s-a parut mai bun asa. Apoi am ales o crema de zmeura si l-am decorat cu volanase si trandafiri.

Tort cu trandafiri, volanase si crema de zmeura

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

De Sf. Stelian o serbam pe una dintre surorile mele. De data aceasta, blatul de tort l-am pregatit dupa reteta bunicii, adaugand unt la blatul cu nuci. Mi s-a parut mai bun asa. Apoi am ales o crema de zmeura si l-am decorat cu volanase si trandafiri.

Ingrediente

Portii:
  • 5 buc oua
  • 200 gr unt
  • praf de sare
  • 12 ml indulcitor lichid
  • 3 linguri faina
  • 6 linguri nuci macinate
  • 10 gr praf de copt
  • 8 linguri gem de zmeura
  • 465 ml apa
  • 10 gr zahar vanilat Bourbon
  • 500 gr crema mascarpone
  • 350 ml frisca lichida
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 0.5 lingurita colorant alimentar pudra
  • dupa gust ornamente de zahar
  • 1 lingurita colorant alimentar pudra
  • 1 buc portocale
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1oua
    5 buc
  • 2unt
    200 gr
  • 3sare
    praf de
  • 4indulcitor lichid
    12 ml
  • 5faina
    3 linguri
  • 6nuci macinate
    6 linguri
  • 7praf de copt
    10 gr
  • 8gem de zmeura
    8 linguri
  • 9apa
    465 ml
  • 10zahar vanilat Bourbon
    10 gr
  • 11crema mascarpone
    500 gr
  • 12frisca lichida
    350 ml
  • 13cacao
    1 lingurita
  • 14zahar pudra
    1 lingurita
  • 15colorant alimentar pudra
    0.5 lingurita
  • 16ornamente de zahar
    dupa gust
  • 17colorant alimentar pudra
    1 lingurita
  • 18portocale
    1 buc
  • 19esenta de rom
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol cu capac, sticla, 1L - Glasslock
62 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 30 cm - de Buyer
32 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Ibric 800 ml, inox - Zokura
75 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 11:27
Un tort deosebit!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 09:45
Superb tortul!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 09:46
Foarte frumos!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.