Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tagliatelle cu spanac, cascaval si sunca

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Tagliatelle cu spanac, cascaval si sunca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tagliatelle cu spanac, cascaval si sunca

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Pastele au aparut pentru prima data in Roma Antica. Pe atunci, pastele se preparau prin adaugarea apei peste gris, amestecat cu faina. Ingredientul vital era faina facuta din grau dur. Spre deosebire de tipurile de paste pe care le gasiti astazi in supermarketuri, odinioara pastele erau preparate si consumate foarte repede. Pastele acestea din gris de grau dur sunt delicioase, colorate verzi, cu ajutorul spanacului. Foarte important este sa respectam timpul de fierbere, sa le fierbem in apa multa (150 gr de paste la 1.5 litri de apa), in care am pus sare, apoi sa le clatim putin, dupa ce au fiert. Pe cat sunt de usor de facut, pe atat sunt de gustoase si au un gust special dat de combinatia de paste, cascaval, sunca si oua.

Tagliatelle cu spanac, cascaval si sunca

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Pastele au aparut pentru prima data in Roma Antica. Pe atunci, pastele se preparau prin adaugarea apei peste gris, amestecat cu faina. Ingredientul vital era faina facuta din grau dur. Spre deosebire de tipurile de paste pe care le gasiti astazi in supermarketuri, odinioara pastele erau preparate si consumate foarte repede. Pastele acestea din gris de grau dur sunt delicioase, colorate verzi, cu ajutorul spanacului. Foarte important este sa respectam timpul de fierbere, sa le fierbem in apa multa (150 gr de paste la 1.5 litri de apa), in care am pus sare, apoi sa le clatim putin, dupa ce au fiert. Pe cat sunt de usor de facut, pe atat sunt de gustoase si au un gust special dat de combinatia de paste, cascaval, sunca si oua.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr paste tagliatelle
  • 200 gr cascaval
  • 4 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita unt
  • 400 gr smantana
  • 200 gr muschi tiganesc
  • 100 gr bacon
  • dupa gust sare
  • 2 crengute de patrunjel
  • dupa gust piper
  • 1paste tagliatelle
    500 gr
  • 2cascaval
    200 gr
  • 3galbenus de ou
    4 buc
  • 4unt
    1 lingurita
  • 5smantana
    400 gr
  • 6muschi tiganesc
    200 gr
  • 7bacon
    100 gr
  • 8sare
    dupa gust
  • 9patrunjel
    2 crengute de
  • 10piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Lingura paste, inox, 32 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 12:38
Gustoase
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
SuperPlate
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 12:25
Felicitări!
Ce bine arată!🤗
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.