( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Prima reteta ce contine gluten si pe care o postez pe blog dupa 2 ani. Iuhuuu! Pastel de nata cred ca este desertul meu preferat. Stiu ca v-am dat mult spam cat timp am fost in vacanta in Portugalia, dar chiar imi place mult acest desert. Practic, este un foietaj cu unt si o crema abundenta de ou. Ce poate fi rau in asta? Se serveste cu scortisoara, zahar pudra si o cafea amara, ca sa echilibreze putin dulcele. Anyways, este foarte bun si fara acestea, dar pentru o experienta portugheza completa, va recomand sa o faceti. Am folosit un aluat + 1/2 si mi-au iesit 24 de bucati. Daca doriti sa faceti doar 12 bucati de pastel, reduceti cantitatile la jumate. Dar cine vrea DOAR 12 BUCATI? Hai sa facem pasteis de nata! ?? Note: Musai sa va luati o tava sau doua de muffins si o sita (strecuratoare).
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!