337 retete postate
337 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
1 ora
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
1 ora
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIncalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie cu baza groasa si prajeste puiul pe toate partile. Scoate-l din tigaie. Toaca ceapa si usturoiul cu cilindrul de maruntire medie al Accesoriului pentru feliat si razuit, atasat la mixerul tau KitchenAid, ce este setat pe viteza 4. Soteaza-le in o lingura de ulei de masline timp de 5 minute, pana cand se fragezesc. Adauga scortisoara, coriandrul si chimionul (toate trebuie sa fie macinate) si gateste pentru inca un minut.
Incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie cu baza groasa si prajeste puiul pe toate partile. Scoate-l din tigaie. Toaca ceapa si usturoiul cu cilindrul de maruntire medie al Accesoriului pentru feliat si razuit, atasat la mixerul tau KitchenAid, ce este setat pe viteza 4. Soteaza-le in o lingura de ulei de masline timp de 5 minute, pana cand se fragezesc. Adauga scortisoara, coriandrul si chimionul (toate trebuie sa fie macinate) si gateste pentru inca un minut.
Pune puiul inapoi in tigaie si adauga sofranul, jumatate din caise, stafidele, supa de pui si rosiile cuburi (din conserva). Adu la punctul de fierbere, apoi redu focul si acopera tigaia. Gateste la foc mic timp de 40 minute, pana cand puiul este gata.
Pune puiul inapoi in tigaie si adauga sofranul, jumatate din caise, stafidele, supa de pui si rosiile cuburi (din conserva). Adu la punctul de fierbere, apoi redu focul si acopera tigaia. Gateste la foc mic timp de 40 minute, pana cand puiul este gata.
Intre timp, pregateste salata de morcovi. Pune 5 linguri de ulei de masline, sucul de la o lamaie, apa si mierea din flori de portocal in bolul mixerului si amesteca-le cu telul cu fire setat pe viteza 4, pana sunt omogenizate bine. Rade morcovul in bolul mixerului cu cilindrul de maruntire grosier al Accesoriului pentru feliat si razuit, atasat la mixerul tau KitchenAid, ce este setat pe viteza 4. Amesteca-l cu dressingul si adauga o lingura de coriandru tocat marunt. Asezoneaza dupa gust cu cateva picaturi de ulei de argan.
Intre timp, pregateste salata de morcovi. Pune 5 linguri de ulei de masline, sucul de la o lamaie, apa si mierea din flori de portocal in bolul mixerului si amesteca-le cu telul cu fire setat pe viteza 4, pana sunt omogenizate bine. Rade morcovul in bolul mixerului cu cilindrul de maruntire grosier al Accesoriului pentru feliat si razuit, atasat la mixerul tau KitchenAid, ce este setat pe viteza 4. Amesteca-l cu dressingul si adauga o lingura de coriandru tocat marunt. Asezoneaza dupa gust cu cateva picaturi de ulei de argan.
Cand puiul este gata, adauga nautul (din conserva) scurs si restul de caise in vasul tajine si lasa-le la foc mic pentru inca 10 minute, pana cand caisele s-au fragezit. Toaca marunt o legatura de coriandru si adauga-l in vasul tajine. Indeparteaza vasul de pe foc. Cu o lingura, pune puiul pe farfurii si presara peste el fulgii de migdale prajiti in prealabil. Serveste alaturi de salata de morcov.
Cand puiul este gata, adauga nautul (din conserva) scurs si restul de caise in vasul tajine si lasa-le la foc mic pentru inca 10 minute, pana cand caisele s-au fragezit. Toaca marunt o legatura de coriandru si adauga-l in vasul tajine. Indeparteaza vasul de pe foc. Cu o lingura, pune puiul pe farfurii si presara peste el fulgii de migdale prajiti in prealabil. Serveste alaturi de salata de morcov.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie cu baza groasa si prajeste puiul pe toate partile. Scoate-l din tigaie. Toaca ceapa si usturoiul cu cilindrul de maruntire medie al Accesoriului pentru feliat si razuit, atasat la mixerul tau KitchenAid, ce este setat pe viteza 4. Soteaza-le in o lingura de ulei de masline timp de 5 minute, pana cand se fragezesc. Adauga scortisoara, coriandrul si chimionul (toate trebuie sa fie macinate) si gateste pentru inca un minut.
Incalzeste o lingura de ulei de masline intr-o tigaie cu baza groasa si prajeste puiul pe toate partile. Scoate-l din tigaie. Toaca ceapa si usturoiul cu cilindrul de maruntire medie al Accesoriului pentru feliat si razuit, atasat la mixerul tau KitchenAid, ce este setat pe viteza 4. Soteaza-le in o lingura de ulei de masline timp de 5 minute, pana cand se fragezesc. Adauga scortisoara, coriandrul si chimionul (toate trebuie sa fie macinate) si gateste pentru inca un minut.
Pune puiul inapoi in tigaie si adauga sofranul, jumatate din caise, stafidele, supa de pui si rosiile cuburi (din conserva). Adu la punctul de fierbere, apoi redu focul si acopera tigaia. Gateste la foc mic timp de 40 minute, pana cand puiul este gata.
Pune puiul inapoi in tigaie si adauga sofranul, jumatate din caise, stafidele, supa de pui si rosiile cuburi (din conserva). Adu la punctul de fierbere, apoi redu focul si acopera tigaia. Gateste la foc mic timp de 40 minute, pana cand puiul este gata.
Intre timp, pregateste salata de morcovi. Pune 5 linguri de ulei de masline, sucul de la o lamaie, apa si mierea din flori de portocal in bolul mixerului si amesteca-le cu telul cu fire setat pe viteza 4, pana sunt omogenizate bine. Rade morcovul in bolul mixerului cu cilindrul de maruntire grosier al Accesoriului pentru feliat si razuit, atasat la mixerul tau KitchenAid, ce este setat pe viteza 4. Amesteca-l cu dressingul si adauga o lingura de coriandru tocat marunt. Asezoneaza dupa gust cu cateva picaturi de ulei de argan.
Intre timp, pregateste salata de morcovi. Pune 5 linguri de ulei de masline, sucul de la o lamaie, apa si mierea din flori de portocal in bolul mixerului si amesteca-le cu telul cu fire setat pe viteza 4, pana sunt omogenizate bine. Rade morcovul in bolul mixerului cu cilindrul de maruntire grosier al Accesoriului pentru feliat si razuit, atasat la mixerul tau KitchenAid, ce este setat pe viteza 4. Amesteca-l cu dressingul si adauga o lingura de coriandru tocat marunt. Asezoneaza dupa gust cu cateva picaturi de ulei de argan.
Cand puiul este gata, adauga nautul (din conserva) scurs si restul de caise in vasul tajine si lasa-le la foc mic pentru inca 10 minute, pana cand caisele s-au fragezit. Toaca marunt o legatura de coriandru si adauga-l in vasul tajine. Indeparteaza vasul de pe foc. Cu o lingura, pune puiul pe farfurii si presara peste el fulgii de migdale prajiti in prealabil. Serveste alaturi de salata de morcov.
Cand puiul este gata, adauga nautul (din conserva) scurs si restul de caise in vasul tajine si lasa-le la foc mic pentru inca 10 minute, pana cand caisele s-au fragezit. Toaca marunt o legatura de coriandru si adauga-l in vasul tajine. Indeparteaza vasul de pe foc. Cu o lingura, pune puiul pe farfurii si presara peste el fulgii de migdale prajiti in prealabil. Serveste alaturi de salata de morcov.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!