Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulada din piept de porc cu carne tocata, ierburi aromatice, seminte de fenicul si cirese deshidratate

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rulada din piept de porc cu carne tocata, ierburi aromatice, seminte de fenicul si cirese deshidratate
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulada din piept de porc cu carne tocata, ierburi aromatice, seminte de fenicul si cirese deshidratate

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Rulada din piept de porc, in stil italian.

Rulada din piept de porc cu carne tocata, ierburi aromatice, seminte de fenicul si cirese deshidratate

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Rulada din piept de porc, in stil italian.

Ingrediente

Portii:
Rulada
  • 3 kg piept de porc fara os
  • 0.3 cana sare de mare
  • 0.3 cana zahar
  • 1piept de porc fara os
    3 kg
  • 2sare de mare
    0.3 cana
  • 3zahar
    0.3 cana
Mix condimente
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia afumata
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • dupa gust boia iute
  • 1piper
    dupa gust
  • 2boia dulce
    1 lingurita
  • 3boia afumata
    1 lingurita
  • 4seminte de fenicul
    1 lingurita
  • 5boia iute
    dupa gust
Pasta de ierburi aromatice
  • 15 gr rozmarin
  • 15 gr cimbru
  • 15 gr salvie
  • 20 ml ulei de masline
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 30 ml vin alb demidulce
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 5 catei usturoi
  • 1rozmarin
    15 gr
  • 2cimbru
    15 gr
  • 3salvie
    15 gr
  • 4ulei de masline
    20 ml
  • 5coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 6vin alb demidulce
    30 ml
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9usturoi
    5 catei
Umplutura
  • 400 gr carne tocata de porc
  • 250 gr cirese deshidratate
  • 1 buc ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 20 gr pesmet
  • 1carne tocata de porc
    400 gr
  • 2cirese deshidratate
    250 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5ulei
    1 lingura
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8pesmet
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.