Daca ar fi doar dupa Ciresel, ar manca paine non-stop, chiar si atunci cand nu mai poate. Prin urmare, ca sa mai variem, m-am gandit ca ar fi binevenita o surpriza si am "faurit" azi niste covrigi pufosi cu morcov, ca tot am modelat multi zilele trecute, din plastelina. Cum stiam ca face minuni in aluaturi, ca si in cazul cozonacului pufos, am folosit ca lichid kefir, preferatul lui Ciresel. Au iesit niste pufosenii, pe care le-am servit cu unt si cascaval, dar mergeau tare bine si cu niste crema de "ciocolata". Variante de servire sunt nenumarate. Sunt excelenti pentru a fi serviti cu diverse paste tartinabile, crema de branza si verdeturi, guacamole, iar lista poate continua. Nu mai zic ca merg si simpli, dispar ca... painea calda, vorba aia.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!