Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Covrigi pufosi cu morcov

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cu Cireșel la joacă

417 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Covrigi pufosi cu morcov
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Covrigi pufosi cu morcov

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cu Cireșel la joacă

417 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Daca ar fi doar dupa Ciresel, ar manca paine non-stop, chiar si atunci cand nu mai poate. Prin urmare, ca sa mai variem, m-am gandit ca ar fi binevenita o surpriza si am "faurit" azi niste covrigi pufosi cu morcov, ca tot am modelat multi zilele trecute, din plastelina. Cum stiam ca face minuni in aluaturi, ca si in cazul cozonacului pufos, am folosit ca lichid kefir, preferatul lui Ciresel. Au iesit niste pufosenii, pe care le-am servit cu unt si cascaval, dar mergeau tare bine si cu niste crema de "ciocolata". Variante de servire sunt nenumarate. Sunt excelenti pentru a fi serviti cu diverse paste tartinabile, crema de branza si verdeturi, guacamole, iar lista poate continua. Nu mai zic ca merg si simpli, dispar ca... painea calda, vorba aia.

Covrigi pufosi cu morcov

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Daca ar fi doar dupa Ciresel, ar manca paine non-stop, chiar si atunci cand nu mai poate. Prin urmare, ca sa mai variem, m-am gandit ca ar fi binevenita o surpriza si am "faurit" azi niste covrigi pufosi cu morcov, ca tot am modelat multi zilele trecute, din plastelina. Cum stiam ca face minuni in aluaturi, ca si in cazul cozonacului pufos, am folosit ca lichid kefir, preferatul lui Ciresel. Au iesit niste pufosenii, pe care le-am servit cu unt si cascaval, dar mergeau tare bine si cu niste crema de "ciocolata". Variante de servire sunt nenumarate. Sunt excelenti pentru a fi serviti cu diverse paste tartinabile, crema de branza si verdeturi, guacamole, iar lista poate continua. Nu mai zic ca merg si simpli, dispar ca... painea calda, vorba aia.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr faina
  • 330 gr chefir
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 50 gr unt
  • 50 gr morcovi
  • 2 linguri seminte de dovleac
  • 2 buc galbenus de ou
  • dupa gust fulgi de sare de mare
  • 1faina
    500 gr
  • 2chefir
    330 gr
  • 3drojdie proaspata
    25 gr
  • 4unt
    50 gr
  • 5morcovi
    50 gr
  • 6seminte de dovleac
    2 linguri
  • 7galbenus de ou
    2 buc
  • 8fulgi de sare de mare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Sita inox, 18 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 24cm, "ALBA" - Ballarini
295 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Presa pentru aluat - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.