Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Fasii de porc in stil asiatic

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

RalucaM

542 retete postate

gatesc.co
Chef
Fasii de porc in stil asiatic
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Fasii de porc in stil asiatic

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

RalucaM

542 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

As putea vorbi pana maine despre stilul de gatit asiatic, insa am sa ma rezum la lucrurile care m-au cucerit pe mine. Chinezii sunt experti in conservarea mancarurilor de orice fel: fructe, legume, verdeturi, carne, etc. Tacticile lor sunt vechi de mii de ani, folosite pe cand congelatoarele si frigiderele nu existau, iar ei inca le folosesc, desi exista toata tehnologia la dispozitie. Asta ii face si speciali pe asiatici. Mureaza in tehnici pe care noi nu le cunoastem, usuca, afuma, etc, apoi imbina toate aceste tehnici pentru a crea preparate incredibile.

Fasii de porc in stil asiatic

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

As putea vorbi pana maine despre stilul de gatit asiatic, insa am sa ma rezum la lucrurile care m-au cucerit pe mine. Chinezii sunt experti in conservarea mancarurilor de orice fel: fructe, legume, verdeturi, carne, etc. Tacticile lor sunt vechi de mii de ani, folosite pe cand congelatoarele si frigiderele nu existau, iar ei inca le folosesc, desi exista toata tehnologia la dispozitie. Asta ii face si speciali pe asiatici. Mureaza in tehnici pe care noi nu le cunoastem, usuca, afuma, etc, apoi imbina toate aceste tehnici pentru a crea preparate incredibile.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr pulpa de porc
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura sos Teriyaki
  • praf de sare
  • 1 lingura ghimbir macinat
  • 10 catei usturoi
  • 1 lingura ceapa verde
  • varf de cutit chilli
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 ml apa
  • varf de cutit scortisoara
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 2 felii ghimbir
  • 1pulpa de porc
    800 gr
  • 2sos de soia
    2 linguri
  • 3sos Teriyaki
    1 lingura
  • 4sare
    praf de
  • 5ghimbir macinat
    1 lingura
  • 6usturoi
    10 catei
  • 7ceapa verde
    1 lingura
  • 8chilli
    varf de cutit
  • 9ulei de masline
    1 lingura
  • 10apa
    100 ml
  • 11scortisoara
    varf de cutit
  • 12patrunjel
    0.5 legatura
  • 13ghimbir
    2 felii

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 26cm/4,4L - AMT Gastroguss
365 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/6,2L - AMT Gastroguss
370 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/8,2L - AMT Gastroguss
550 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/8,2L - AMT Gastroguss
440 leiÎn stoc
Cleste inox, 23 cm - OXO
64 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
98 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.