Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Covrigei si saratele cu branza si chimen

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cu Cireșel la joacă

422 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Covrigei si saratele cu branza si chimen
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Covrigei si saratele cu branza si chimen

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cu Cireșel la joacă

422 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

De ceva vreme nu mai facusem nimic “sarat” de rontait, asa ca am copt cateva portii bune de covrigei si saratele cu branza si chimen. Cam jumatate au disparut ca prin minune, iar jumatate le-am congelat pentru a fi luate cand pornim la drum, cu treeeeenul. Am folosit aproximativ acelasi aluat, dar am variat forma. Daca tot plecam, am zis sa ne descurcam cu ce mai aveam nefolosit prin frigider.

Covrigei si saratele cu branza si chimen

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

De ceva vreme nu mai facusem nimic “sarat” de rontait, asa ca am copt cateva portii bune de covrigei si saratele cu branza si chimen. Cam jumatate au disparut ca prin minune, iar jumatate le-am congelat pentru a fi luate cand pornim la drum, cu treeeeenul. Am folosit aproximativ acelasi aluat, dar am variat forma. Daca tot plecam, am zis sa ne descurcam cu ce mai aveam nefolosit prin frigider.

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr faina
  • 2 buc galbenus de ou
  • 5 gr praf de copt
  • 200 gr branza
  • 50 gr osanza
  • dupa gust chimen
  • dupa gust mix de seminte
  • 5 linguri lapte
  • 1 buc oua
  • 1faina
    200 gr
  • 2galbenus de ou
    2 buc
  • 3praf de copt
    5 gr
  • 4branza
    200 gr
  • 5osanza
    50 gr
  • 6chimen
    dupa gust
  • 7mix de seminte
    dupa gust
  • 8lapte
    5 linguri
  • 9oua
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Rola decupare aluat, plastic - Westmark
55 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Forma cutter, inima, inox, 12 cm - Westmark
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/e01f1c64-e2b8-441d-aa9c-7b7795b2c19e.JPG
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 23, 04:04
Spornice si gustoase! Numai bune cu bere  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.