Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta cu crema fina de dovleac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cu Cireșel la joacă

422 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Placinta cu crema fina de dovleac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta cu crema fina de dovleac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cu Cireșel la joacă

422 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Am profitat ieri de somnul lui Ciresel si am pus oala sub presiune in functiune. Am gatit vreo 3 preparate in mai putin de 2 ore: am fiert nautul pentru hummus, am facut varza calita de post si am copt niste dovleac tare dulce si aromat cu care voiam sa fac niste rulouri, insa m-am razgandit si am facut o placinta cu crema fina de dovleac sau o placinta-tarta-prajitura, cum vreti voi sa o numiti dupa degustare. Este o varianta potrivita si pentru cei cu alergie la ou sau aplv, asa ca bucuria e si mai mare ca am schimbat planul initial.

Placinta cu crema fina de dovleac

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am profitat ieri de somnul lui Ciresel si am pus oala sub presiune in functiune. Am gatit vreo 3 preparate in mai putin de 2 ore: am fiert nautul pentru hummus, am facut varza calita de post si am copt niste dovleac tare dulce si aromat cu care voiam sa fac niste rulouri, insa m-am razgandit si am facut o placinta cu crema fina de dovleac sau o placinta-tarta-prajitura, cum vreti voi sa o numiti dupa degustare. Este o varianta potrivita si pentru cei cu alergie la ou sau aplv, asa ca bucuria e si mai mare ca am schimbat planul initial.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 16 linguri ulei
  • 20 linguri apa minerala
  • 15 gr drojdie proaspata
  • 475 gr faina
  • 1ulei
    16 linguri
  • 2apa minerala
    20 linguri
  • 3drojdie proaspata
    15 gr
  • 4faina
    475 gr
Umplutura
  • 3 linguri fulgi de nuca de cocos
  • 5 felii dovleac
  • 5 gr scortisoara Ceylon
  • 1 lingura pudra de carob
  • dupa gust nuci macinate
  • 1fulgi de nuca de cocos
    3 linguri
  • 2dovleac
    5 felii
  • 3scortisoara Ceylon
    5 gr
  • 4pudra de carob
    1 lingura
  • 5nuci macinate
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.