Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarte de alune cu pere posate in vin rosu - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Tarte de alune cu pere posate in vin rosu - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarte de alune cu pere posate in vin rosu - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Crema Frangipane este un amestec de unt, zahar si nuci macinate (de obicei, migdale) care poate fi utilizata ca baza pentru toate tipurile de tarte cu fructe. Posand perele in vin rosu, ele capata o nuanta glorioasa de rosu aprins la exterior, contrastand cu pulpa moale si cremoasa de la interior.

Tarte de alune cu pere posate in vin rosu - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
KitchenAid
Chef
gatesc.co

Prezentare

Crema Frangipane este un amestec de unt, zahar si nuci macinate (de obicei, migdale) care poate fi utilizata ca baza pentru toate tipurile de tarte cu fructe. Posand perele in vin rosu, ele capata o nuanta glorioasa de rosu aprins la exterior, contrastand cu pulpa moale si cremoasa de la interior.

Ingrediente

Portii:
  • 225 gr faina
  • 0.25 lingurita sare
  • 2 linguri zahar pudra
  • 225 gr unt
  • 3 buc oua
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 2 lingurite apa
  • 475 gr zahar
  • 125 gr alune
  • 1 buc pastaie de vanilie
  • 300 ml lapte
  • 6 buc galbenus de ou
  • 300 ml smantana dulce
  • 125 gr ciocolata alba
  • 375 ml vin Beaujolais
  • 125 ml vin de Porto rosu
  • 250 ml suc de portocale
  • 2 buc portocale
  • 1 buc lamai
  • 1 frunza foi de dafin
  • 2 lingurite seminte de coriandru
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 1 buc boabe de Tonka
  • 4 buc pere
  • 1faina
    225 gr
  • 2sare
    0.25 lingurita
  • 3zahar pudra
    2 linguri
  • 4unt
    225 gr
  • 5oua
    3 buc
  • 6suc de lamaie
    1 lingurita
  • 7apa
    2 lingurite
  • 8zahar
    475 gr
  • 9alune
    125 gr
  • 10pastaie de vanilie
    1 buc
  • 11lapte
    300 ml
  • 12galbenus de ou
    6 buc
  • 13smantana dulce
    300 ml
  • 14ciocolata alba
    125 gr
  • 15vin Beaujolais
    375 ml
  • 16vin de Porto rosu
    125 ml
  • 17suc de portocale
    250 ml
  • 18portocale
    2 buc
  • 19lamai
    1 buc
  • 20foi de dafin
    1 frunza
  • 21seminte de coriandru
    2 lingurite
  • 22rozmarin
    1 crenguta de
  • 23baton de scortisoara
    1 buc
  • 24boabe de Tonka
    1 buc
  • 25pere
    4 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.