Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Aperitiv din cartof dulce cu ricotta, fistic, merisoare si miere - By Emile Henry

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emile Henry

71 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Aperitiv din cartof dulce cu ricotta, fistic, merisoare si miere - By Emile Henry
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Aperitiv din cartof dulce cu ricotta, fistic, merisoare si miere - By Emile Henry

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emile Henry

71 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Primele superstaruri de pe “covorul rosu” al mesei festive, aperitivele sunt promisiunea unei experiente culinare spectaculoase care abia incepe, deci e important sa fie remarcabile. Reteta propusa de Emile Henry are toate sansele sa nu treaca necomplimentata: se pregatesc rapid, se servesc proaspat scoase din cuptor, arata irezistibil si ascund cateva ingrediente surpriza care vor uimi papilele gustative...

Aperitiv din cartof dulce cu ricotta, fistic, merisoare si miere - By Emile Henry

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Emile Henry
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Primele superstaruri de pe “covorul rosu” al mesei festive, aperitivele sunt promisiunea unei experiente culinare spectaculoase care abia incepe, deci e important sa fie remarcabile. Reteta propusa de Emile Henry are toate sansele sa nu treaca necomplimentata: se pregatesc rapid, se servesc proaspat scoase din cuptor, arata irezistibil si ascund cateva ingrediente surpriza care vor uimi papilele gustative...

Ingrediente

Portii:
  • 225 gr branza Ricotta
  • 60 gr fistic
  • 60 gr merisoare deshidratate
  • 2 linguri miere
  • 1 buc cartof dulce
  • dupa gust ceapa verde
  • dupa gust ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1branza Ricotta
    225 gr
  • 2fistic
    60 gr
  • 3merisoare deshidratate
    60 gr
  • 4miere
    2 linguri
  • 5cartof dulce
    1 buc
  • 6ceapa verde
    dupa gust
  • 7ulei de masline
    dupa gust
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Foarfeca de bucatarie, inox, 20,5 cm - Zokura
145 leiÎn stoc
Satar, 15cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
380 leiÎn stoc
Satar, 15cm, "TWIN Four Star" - Zwilling
690 leiÎn stoc
Satar, 15 cm, inox - Kitchen Craft
84 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.