( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Varietatea soiurilor in care este cultivata, fiecare avand textura si gust distinct, fac din salata verde unul dintre cele mai populare alimente, fiind aproape nelipsita de la orice masa, aducand o nota de prospetime oricarui preparat. De cele mai multe ori cand ne gandim la o salata ne vin in minte bucati de frunze acoperite de o vingreta din ulei, suc de lamaie si arome. In aceasta reteta salata intreaga este inmuiata intr-un dressing din iaurt, branza feta, parmezan, mustar si ansoa. Dupa ce fiecare frunza din capatana de salata este acoperita de un strat generos de sos, o trecem prin parmezan razuit. Pe langa aspectul inedit are si un gust bogat si delicios, putand fi servita ca atare sau alaturi de un alt preparat.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!