Toata lumea stie ca nu sunt fana ciocolata (cand fac prajituri ciocolatoase, e pentru ca ii iubesc mult pe ai mei, iar eu mananc mai putin) si ca vanilia e preferata mea, oricum, oricand, dar pentru ca le promisesem alor mei o prajitura trio choco, am cautat o solutie avantajoasa :P. Asa am facut aceasta prajitura cu blat pufos, de vanilie, un blat ce nu necesita insiropare, 3 creme de ciocolata (alba, cu lapte, neagra), dar mai subtiri. Ei, si ca sa fiu si eu multumita, pentru decor am folosit glazura oglinda ramasa de la tortul caramel. In functie de preferintele voastre pentru ciocolata, puteti folosi ciocolata neagra tip cuvertura (sau ciocolata pentru gatit) de 56% cacao sau peste 70 % cacao, iar eu, pentru ca nu sunt asa fana ciocolata, am folosit primul sortiment.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!