Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tiramisu Ploaie de Stele

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Tiramisu Ploaie de Stele
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tiramisu Ploaie de Stele

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Tiramisu este un desert traditional italian. Este un desert care are la baza biscuiti savoiardi (biscuiti dulci cu o consistenta friabila si spongioasa, asemanatori cu piscoturile) inmuiati in cafea si acoperiti cu o crema, compusa din mascarpone, oua si zahar, care in unele variante este aromatizata cu lichior. Astazi vom face o reteta mai simpla, la pahar.

Tiramisu Ploaie de Stele

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Bubu Cuisine
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Tiramisu este un desert traditional italian. Este un desert care are la baza biscuiti savoiardi (biscuiti dulci cu o consistenta friabila si spongioasa, asemanatori cu piscoturile) inmuiati in cafea si acoperiti cu o crema, compusa din mascarpone, oua si zahar, care in unele variante este aromatizata cu lichior. Astazi vom face o reteta mai simpla, la pahar.

Ingrediente

Portii:
Desert
  • 1 l frisca lichida
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 70 gr zahar pudra
  • 2 buc biscuiti Pan di Stelle
  • 100 gr crema de ciocolata
  • 10 buc piscoturi
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 10 gr cacao
  • 1frisca lichida
    1 l
  • 2branza Mascarpone
    250 gr
  • 3zahar pudra
    70 gr
  • 4biscuiti Pan di Stelle
    2 buc
  • 5crema de ciocolata
    100 gr
  • 6piscoturi
    10 buc
  • 7gelatina
    10 gr
  • 8apa
    50 ml
  • 9cacao
    10 gr
Cappuccino
  • 500 ml apa
  • 6 lingurite cappuccino
  • 6 lingurite zahar
  • 1apa
    500 ml
  • 2cappuccino
    6 lingurite
  • 3zahar
    6 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Ibric, inox, 170ml, "Café Olé" - Grunwerg
49 leiÎn stoc
Ibric 800 ml, inox - Zokura
75 leiÎn stoc
Pahar sticla, 70 ml, "Helsinki" - Durobor
12 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lulu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 08:31
Frumos!
Foarte artistica prezentarea, imi place tare mult. :)
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.