Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura Imperiala

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Prajitura Imperiala
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura Imperiala

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O delicioasa prajitura, cu blat de cacao, blat de nuci si crema de vanilie. Un adevarat rasfat culinar!

Prajitura Imperiala

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Bubu Cuisine
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

O delicioasa prajitura, cu blat de cacao, blat de nuci si crema de vanilie. Un adevarat rasfat culinar!

Ingrediente

Portii:
Blat de cacao
  • 6 buc oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 lingurite cacao
  • 6 linguri faina
  • 5 gr praf de copt
  • praf de sare
  • 1oua
    6 buc
  • 2zahar
    3 linguri
  • 3cacao
    2 lingurite
  • 4faina
    6 linguri
  • 5praf de copt
    5 gr
  • 6sare
    praf de
Blat de nuci
  • 4 buc albus de ou
  • 150 gr nuci macinate
  • 50 gr zahar
  • 2 linguri miere
  • 4 linguri faina
  • 5 gr praf de copt
  • praf de sare
  • 1albus de ou
    4 buc
  • 2nuci macinate
    150 gr
  • 3zahar
    50 gr
  • 4miere
    2 linguri
  • 5faina
    4 linguri
  • 6praf de copt
    5 gr
  • 7sare
    praf de
Crema de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 25 ml esenta de vanilie
  • 5 buc galbenus de ou
  • 8 gr zahar vanilat
  • 100 gr zahar
  • 250 gr unt
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 2 linguri faina
  • 1lapte
    500 ml
  • 2esenta de vanilie
    25 ml
  • 3galbenus de ou
    5 buc
  • 4zahar vanilat
    8 gr
  • 5zahar
    100 gr
  • 6unt
    250 gr
  • 7amidon alimentar
    2 linguri
  • 8faina
    2 linguri
Glazura
  • 4 linguri frisca lichida
  • 250 gr ciocolata neagra
  • 1frisca lichida
    4 linguri
  • 2ciocolata neagra
    250 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Spatula plastic, 28 cm, Alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Set bain marie, inox, 16 cm - Kitchen Craft
210 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L "Glaze", Rosu - LAVA
390 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.