Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piccata cu piure de mazare si orez

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Piccata cu piure de mazare si orez
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piccata cu piure de mazare si orez

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Piccata este un preparat care isi are originile in bucataria italieneasca, fiind preparata cu carne de pui sau vita, prajita in ulei. Dar eu am vrut ceva bun, sanatos, care presupune carne de curcan, prajit foarte putin, asa ca am facut aceasta reteta. Curcan Piccata este o alegere savuroasa, deloc costisitoare pentru o masa delicioasa. Este o mancare rapida, numai buna de facut pentru o cina in cursul saptamanii. Ingredientul special al piccatei sunt caperele, niste bobite mici si verzi, fructele unei plante mediteraneene, gasite marinate in borcane. Sunt foarte sarate si nu sunt foarte bune mancate singure, dar dau un gust foarte bun adaugate mancarurilor.

Piccata cu piure de mazare si orez

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

10 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Piccata este un preparat care isi are originile in bucataria italieneasca, fiind preparata cu carne de pui sau vita, prajita in ulei. Dar eu am vrut ceva bun, sanatos, care presupune carne de curcan, prajit foarte putin, asa ca am facut aceasta reteta. Curcan Piccata este o alegere savuroasa, deloc costisitoare pentru o masa delicioasa. Este o mancare rapida, numai buna de facut pentru o cina in cursul saptamanii. Ingredientul special al piccatei sunt caperele, niste bobite mici si verzi, fructele unei plante mediteraneene, gasite marinate in borcane. Sunt foarte sarate si nu sunt foarte bune mancate singure, dar dau un gust foarte bun adaugate mancarurilor.

Ingrediente

Portii:
Baza de carne
  • 700 gr carne de curcan
  • 2 catei usturoi
  • 0.5 buc gogosari
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc lamai
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina
  • 250 ml supa de pui
  • 40 gr capere
  • 1 lingura patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 4 linguri smantana
  • 1carne de curcan
    700 gr
  • 2usturoi
    2 catei
  • 3gogosari
    0.5 buc
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5lamai
    1 buc
  • 6unt
    100 gr
  • 7faina
    100 gr
  • 8supa de pui
    250 ml
  • 9capere
    40 gr
  • 10patrunjel
    1 lingura
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper
    dupa gust
  • 13smantana
    4 linguri
Orez
  • 1 cana orez
  • 3 cani supa de pui
  • dupa gust sare
  • 1orez
    1 cana
  • 2supa de pui
    3 cani
  • 3sare
    dupa gust
Piureul de mazare
  • 300 gr mazare
  • 50 gr unt
  • praf de nucsoara
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1mazare
    300 gr
  • 2unt
    50 gr
  • 3nucsoara
    praf de
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 09:00
Yummy, ce delicios trebuie să fie preparatul 🙈
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aurora
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 03:45
Bunnn....
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.