Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Mazare cu tocanita de porc in Slow Coocker

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Mazare cu tocanita de porc in Slow Coocker
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mazare cu tocanita de porc in Slow Coocker

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta foarte simpla, romaneasca, ardeleneasca, dar foarte gustoasa. Am avut norocul sa o gust si facuta la cazan mare de 200 l... E nemaipomenit de buna! Am vrut sa fie ceva usor, asa ca nu am folosit nici un pic de faina ca sa ii ingros sosul, asa ca va fi cu siguranta pe gustul intregii familii. De obicei folosesc mazare congelata sau proaspata. Nu folosesc mazare din conserva pentru ca are o culoare cam dubioasa, plus ca pe langa mazare, conservele contin tot felul de conservanti si aditivi care nu imi inspira incredere.

Mazare cu tocanita de porc in Slow Coocker

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

O reteta foarte simpla, romaneasca, ardeleneasca, dar foarte gustoasa. Am avut norocul sa o gust si facuta la cazan mare de 200 l... E nemaipomenit de buna! Am vrut sa fie ceva usor, asa ca nu am folosit nici un pic de faina ca sa ii ingros sosul, asa ca va fi cu siguranta pe gustul intregii familii. De obicei folosesc mazare congelata sau proaspata. Nu folosesc mazare din conserva pentru ca are o culoare cam dubioasa, plus ca pe langa mazare, conservele contin tot felul de conservanti si aditivi care nu imi inspira incredere.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr mazare congelata
  • 600 gr pulpa de porc
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc rosii
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ardei gras verde
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 10 gr verdeturi
  • 150 ml apa
  • 1mazare congelata
    600 gr
  • 2pulpa de porc
    600 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4rosii
    2 buc
  • 5ardei gras
    1 buc
  • 6ardei gras verde
    1 buc
  • 7pasta de gogosari
    2 linguri
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper macinat
    dupa gust
  • 10verdeturi
    10 gr
  • 11apa
    150 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 08:51
Deliciu
Tocmai am terminat-o si eu dar nu am slow!!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 08:52
De acord, nici noi nu folosim conserve deloc.
E bine că variante sănătoase se găsesc 😉
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.