Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de perisoare si costita de porc

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef
Ciorba de perisoare si costita de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de perisoare si costita de porc

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

O ciorba la masa de pranz, indiferent de care, intotdeauna este binevenita.

Ciorba de perisoare si costita de porc

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Lubita
Chef
gatesc.co

Prezentare

O ciorba la masa de pranz, indiferent de care, intotdeauna este binevenita.

Ingrediente

Portii:
Ciorba
  • 500 gr coaste de porc
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ardei gras
  • 500 gr rosii
  • 3 buc cartofi
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingurita sare
  • 1 l apa
  • 1coaste de porc
    500 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4ardei gras
    1 buc
  • 5rosii
    500 gr
  • 6cartofi
    3 buc
  • 7bors
    1 l
  • 8leustean
    1 legatura
  • 9sare
    1 lingurita
  • 10apa
    1 l
Perisoare
  • 500 gr carne tocata amestec porc-vita
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc oua
  • 1 lingura orez
  • 1 legatura patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 varf de cutit cimbru uscat
  • 1carne tocata amestec porc-vita
    500 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3oua
    1 buc
  • 4orez
    1 lingura
  • 5patrunjel
    1 legatura
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8cimbru uscat
    1 varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit pentru feliat, 20cm, "TWIN 1731" - Zwilling
1890 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Oala ceramica, 26cm/4L, Charcoal - Emile Henry
490 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
98 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
marculescu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 20, 10:42
Ciorba
O idee buna ,am sa adaug si eu de acum putina afumatura !
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 20, 04:39
Excelenta
Ciorba de perisoare este favorita noastra dar nu m-am gandit pina acum sa o fac cu oleaca de afumatura. Minunata ideea...trebuie sa o incerc.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.