471 retete postate
471 retete postate
Pregatire
10 minute
Preparare
45 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
10 minute
Preparare
45 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatesti ingredientele. Cureti si tai ceapa marunt, iar morcovul il feliezi pe lungime, in sferturi, si asezi legumele, pe fiecare in parte, in cate un bol. Cureti si zdrobesti cateii de usturoi, apoi ii rastorni pe o farfurie alaturi de condimente (ghimbir, cardamon, turmeric, ras el hanout, sofran, cumin), in cantitatile stabilite.
Pregatesti ingredientele. Cureti si tai ceapa marunt, iar morcovul il feliezi pe lungime, in sferturi, si asezi legumele, pe fiecare in parte, in cate un bol. Cureti si zdrobesti cateii de usturoi, apoi ii rastorni pe o farfurie alaturi de condimente (ghimbir, cardamon, turmeric, ras el hanout, sofran, cumin), in cantitatile stabilite.
In vasul Tagine torni putin ulei de masline si untul, taiat bucatele (2-3 cubulete). Asezi apoi ceapa, rastorni condimentele si usturoiul de pe farfurie, si le amesteci pe toate bine. Iei fiecare pulpa in parte si o plimbi prin vasul Tagine, in asa fel incat sa se condimenteze uniform si apoi le asezi sa se imbine toate in vas.
In vasul Tagine torni putin ulei de masline si untul, taiat bucatele (2-3 cubulete). Asezi apoi ceapa, rastorni condimentele si usturoiul de pe farfurie, si le amesteci pe toate bine. Iei fiecare pulpa in parte si o plimbi prin vasul Tagine, in asa fel incat sa se condimenteze uniform si apoi le asezi sa se imbine toate in vas.
Razi nucsoara deasupra pulpelor. Maruntesti legaturile de patrunjel si coriandru (2/3 patrunjel si 1/3 coriandru) si le presari in Tagine. Asezi maslinele cat de cat uniform pe toata suprafata vasului.
Razi nucsoara deasupra pulpelor. Maruntesti legaturile de patrunjel si coriandru (2/3 patrunjel si 1/3 coriandru) si le presari in Tagine. Asezi maslinele cat de cat uniform pe toata suprafata vasului.
Feliezi lamaia murata si o lasi fara pulpa, dar nu o arunci. Doar le separi si asezi atat pulpa de lamaie murata, cat si coaja de lamaie peste pulpele de pui. Completezi peisajul cu sferturile de morcov.
Feliezi lamaia murata si o lasi fara pulpa, dar nu o arunci. Doar le separi si asezi atat pulpa de lamaie murata, cat si coaja de lamaie peste pulpele de pui. Completezi peisajul cu sferturile de morcov.
Torni apa sa le cuprinda pe toate, pana la nivelul ingredientelor, dar cu grija, pe marginea vasului, pentru ca altfel speli condimentele de pe pulpele de pui.
Torni apa sa le cuprinda pe toate, pana la nivelul ingredientelor, dar cu grija, pe marginea vasului, pentru ca altfel speli condimentele de pe pulpele de pui.
Pui capacul pe vasul Tagine si il lasi pe plita pana la capat, timp de 45 de minute, la foc mic. De asemenea, vasul poate fi asezat si pe flacara si in cuptor (il vei lasa tot 45 de minute), dar in orice situatie, trebuie respectata aceeasi regula: capacul trebuie sa acopere nemiscat vasul, pe toata durata gatirii.
Pui capacul pe vasul Tagine si il lasi pe plita pana la capat, timp de 45 de minute, la foc mic. De asemenea, vasul poate fi asezat si pe flacara si in cuptor (il vei lasa tot 45 de minute), dar in orice situatie, trebuie respectata aceeasi regula: capacul trebuie sa acopere nemiscat vasul, pe toata durata gatirii.
Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Pregatesti ingredientele. Cureti si tai ceapa marunt, iar morcovul il feliezi pe lungime, in sferturi, si asezi legumele, pe fiecare in parte, in cate un bol. Cureti si zdrobesti cateii de usturoi, apoi ii rastorni pe o farfurie alaturi de condimente (ghimbir, cardamon, turmeric, ras el hanout, sofran, cumin), in cantitatile stabilite.
Pregatesti ingredientele. Cureti si tai ceapa marunt, iar morcovul il feliezi pe lungime, in sferturi, si asezi legumele, pe fiecare in parte, in cate un bol. Cureti si zdrobesti cateii de usturoi, apoi ii rastorni pe o farfurie alaturi de condimente (ghimbir, cardamon, turmeric, ras el hanout, sofran, cumin), in cantitatile stabilite.
In vasul Tagine torni putin ulei de masline si untul, taiat bucatele (2-3 cubulete). Asezi apoi ceapa, rastorni condimentele si usturoiul de pe farfurie, si le amesteci pe toate bine. Iei fiecare pulpa in parte si o plimbi prin vasul Tagine, in asa fel incat sa se condimenteze uniform si apoi le asezi sa se imbine toate in vas.
In vasul Tagine torni putin ulei de masline si untul, taiat bucatele (2-3 cubulete). Asezi apoi ceapa, rastorni condimentele si usturoiul de pe farfurie, si le amesteci pe toate bine. Iei fiecare pulpa in parte si o plimbi prin vasul Tagine, in asa fel incat sa se condimenteze uniform si apoi le asezi sa se imbine toate in vas.
Razi nucsoara deasupra pulpelor. Maruntesti legaturile de patrunjel si coriandru (2/3 patrunjel si 1/3 coriandru) si le presari in Tagine. Asezi maslinele cat de cat uniform pe toata suprafata vasului.
Razi nucsoara deasupra pulpelor. Maruntesti legaturile de patrunjel si coriandru (2/3 patrunjel si 1/3 coriandru) si le presari in Tagine. Asezi maslinele cat de cat uniform pe toata suprafata vasului.
Feliezi lamaia murata si o lasi fara pulpa, dar nu o arunci. Doar le separi si asezi atat pulpa de lamaie murata, cat si coaja de lamaie peste pulpele de pui. Completezi peisajul cu sferturile de morcov.
Feliezi lamaia murata si o lasi fara pulpa, dar nu o arunci. Doar le separi si asezi atat pulpa de lamaie murata, cat si coaja de lamaie peste pulpele de pui. Completezi peisajul cu sferturile de morcov.
Torni apa sa le cuprinda pe toate, pana la nivelul ingredientelor, dar cu grija, pe marginea vasului, pentru ca altfel speli condimentele de pe pulpele de pui.
Torni apa sa le cuprinda pe toate, pana la nivelul ingredientelor, dar cu grija, pe marginea vasului, pentru ca altfel speli condimentele de pe pulpele de pui.
Pui capacul pe vasul Tagine si il lasi pe plita pana la capat, timp de 45 de minute, la foc mic. De asemenea, vasul poate fi asezat si pe flacara si in cuptor (il vei lasa tot 45 de minute), dar in orice situatie, trebuie respectata aceeasi regula: capacul trebuie sa acopere nemiscat vasul, pe toata durata gatirii.
Pui capacul pe vasul Tagine si il lasi pe plita pana la capat, timp de 45 de minute, la foc mic. De asemenea, vasul poate fi asezat si pe flacara si in cuptor (il vei lasa tot 45 de minute), dar in orice situatie, trebuie respectata aceeasi regula: capacul trebuie sa acopere nemiscat vasul, pe toata durata gatirii.
Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!