Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chiftele cu naut

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Chiftele cu naut
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chiftele cu naut

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Vegetariana

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Chiftele cu naut

Chiftele cu naut

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Vegetariana

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Vegetariana
antonie.ana
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Chiftele cu naut

Ingrediente

Portii:
  • 5 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 buc ceapa
  • 1 lingura coriandru
  • 300 gr naut
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 1 catel usturoi
  • 2 lingurite chimen macinat
  • dupa gust ulei
  • 1bicarbonat de sodiu
    5 lingurite
  • 2boia dulce
    1 lingurita
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4coriandru
    1 lingura
  • 5naut
    300 gr
  • 6piper
    dupa gust
  • 7sare
    dupa gust
  • 8usturoi
    1 catel
  • 9chimen macinat
    2 lingurite
  • 10ulei
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.