(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (3)
Acum ceva timp am facut pizza cu branzeturi, iar de atunci numai cu branzeturi le-am facut, am renuntat la salamuri si ne-a placut mai mult asa. In schimb, incercam diverse combinatii de branzeturi. De data aceasta, am incercat una cu branza de burduf, mozzarella si cascaval, in plus am adaugat ciuperci si muschi file crud uscat. Pentru ca muschiul e usor sarat, trebuie sa adaptati cantitatea de sare din aluat. Ce am mai schimbat: am pus numai bere la aluat, am avut ceva emotii sa nu aiba alt gust, dar am fost multumita, a iesit pufoasa si buna. Nu uitati de ponturile de data trecuta: blat subtire, 15 minute la foc iute, o tava cu apa pentru aburi care sa se faca blatul de pizza moale (eu am dat la cuptor 2 tavi cu pizza: cea de sus va iesi mai moale, datorita aburilor degajati de pizza de pe raftul de jos, in acest caz nu mai trebuie tava cu apa).
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!