Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Dulceata din coaja de pepene verde

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mitinita

211 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Dulceata din coaja de pepene verde
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Dulceata din coaja de pepene verde

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mitinita

211 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Conserve

Pregatire

20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Dulceata din coaja de pepene verde

Dulceata din coaja de pepene verde

( )( )( )( )( ) ( 0 )
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Conserve

Pregatire

20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Conserve
Mitinita
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Dulceata din coaja de pepene verde
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 1 cana apa
  • 0.25 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1 lingura scortisoara
  • 300 gr zahar
  • dupa gust cardamon
  • 500 gr coaja de pepene
  • 1apa
    1 cana
  • 2ghimbir
    0.25 lingurita
  • 3nucsoara
    1 lingurita
  • 4scortisoara
    1 lingura
  • 5zahar
    300 gr
  • 6cardamon
    dupa gust
  • 7coaja de pepene
    500 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Se curata coaja de pepene (se foloseste numai partea alba) si se da prin robot sau pe razatoare. Se pun la fiert cu restul ingredientelor.

    Se curata coaja de pepene (se foloseste numai partea alba) si se da prin robot sau pe razatoare. Se pun la fiert cu restul ingredientelor.

  • Pasul 2
    terminat

    Se fierb amestecand des ca sa nu se lipeasca. Se ia jos spuma si se arunca. Se fierbe cam 20 de minute sau pana cand coaja de pepene este moale si are o culoare transparenta.

    Se fierb amestecand des ca sa nu se lipeasca. Se ia jos spuma si se arunca. Se fierbe cam 20 de minute sau pana cand coaja de pepene este moale si are o culoare transparenta.

  • Pasul 3
    terminat

    Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst cam 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.

    Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst cam 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Se curata coaja de pepene (se foloseste numai partea alba) si se da prin robot sau pe razatoare. Se pun la fiert cu restul ingredientelor.

    Se curata coaja de pepene (se foloseste numai partea alba) si se da prin robot sau pe razatoare. Se pun la fiert cu restul ingredientelor.

  • Pasul 2
    terminat

    Se fierb amestecand des ca sa nu se lipeasca. Se ia jos spuma si se arunca. Se fierbe cam 20 de minute sau pana cand coaja de pepene este moale si are o culoare transparenta.

    Se fierb amestecand des ca sa nu se lipeasca. Se ia jos spuma si se arunca. Se fierbe cam 20 de minute sau pana cand coaja de pepene este moale si are o culoare transparenta.

  • Pasul 3
    terminat

    Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst cam 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.

    Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst cam 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.