Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta cu pui si ciuperci - By Emile Henry

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emile Henry

71 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Placinta cu pui si ciuperci - By Emile Henry
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta cu pui si ciuperci - By Emile Henry

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emile Henry

71 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Populara placinta cu pui si ciuperci nu e musai sa se gaseasca doar in patiserii selecte sau restaurante. Daca urmezi cativa pasi simpli, se poate gasi numaidecat si in cuptorul tau, si vei vedea ca poate iesi la fel de gustoasa ca una gatita de bucatari profesionisti.

Placinta cu pui si ciuperci - By Emile Henry

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Populara placinta cu pui si ciuperci nu e musai sa se gaseasca doar in patiserii selecte sau restaurante. Daca urmezi cativa pasi simpli, se poate gasi numaidecat si in cuptorul tau, si vei vedea ca poate iesi la fel de gustoasa ca una gatita de bucatari profesionisti.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr aluat foietaj
  • 2 kg pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 buc telina apio
  • 2 buc ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 250 gr ciuperci
  • 30 gr faina
  • 250 ml supa de pui
  • 125 ml smantana
  • 65 ml suc de lamaie
  • dupa gust sare de mare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 10 gr patrunjel
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingura cimbru
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1aluat foietaj
    800 gr
  • 2pui
    2 kg
  • 3ulei de masline
    1 lingura
  • 4telina apio
    2 buc
  • 5ceapa
    2 buc
  • 6usturoi
    3 catei
  • 7ciuperci
    250 gr
  • 8faina
    30 gr
  • 9supa de pui
    250 ml
  • 10smantana
    125 ml
  • 11suc de lamaie
    65 ml
  • 12sare de mare
    dupa gust
  • 13piper negru macinat
    dupa gust
  • 14patrunjel
    10 gr
  • 15tarhon
    1 lingurita
  • 16cimbru
    1 lingura
  • 17galbenus de ou
    1 buc
  • 18coaja de lamaie
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie aluminiu, 24 cm - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Tigaie cu capac 24 cm - Vitesse
160 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Staub
72 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 24 cm - OXO
32 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Grey - Tiseco
26 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Taupe - Tiseco
26 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.