Cozonacul nu are nevoie de prezentare, il stie toata lumea. Va prezint aici o reteta simpla de cozonac de casa. Eu l-am framantat cu ajutorul mixerului KitchenAid Artisan, insa daca nu aveti un mixer cu framantare, o puteti face si manual. Desigur, mixerul mi-a fost de un ajutor incredibil si recunosc ca este prima data cand imi ies asemenea minunatii. Cand preparam cozonaci este foarte importanta temperatura din bucatarie. La mine nu a fost foarte cald, insa i-am lasat la dospit in cuptorul putin incalzit inainte.
Imi plac mult pastele cu sos, iar de data asta le-am pregatit alaturi de putina sunca (piept de porc si slanina afumata). Am ales pentru aceasta masa spirale tricolore (albe, cu spanac si cu rosii), care sunt delicioase.
Peparat specific bucatariei mexicane din foi de tortilla umplute cu carne de pui, branza, salsa tomatillo, sos chipotle si ardei jalapeno, rulate, unse cu putin ulei si coapte in friteuza cu aer cald, pana devin rumene si crocante. Se servesc calde cu guacamole, rosii, ceapa, corinadru si fasii de salata iceberg.
Un preparat cu arome asiatice, care poate fi servit ca si aperitiv, la pranz sau cina. Ceapa rosie, ciupercile si carnea tocata de pui sunt gatite intr-un sos aromat din sos de soia, ghimbir, usturoi si ulei de susan. Ingredintele sunt legate la final de sosul Teriyaki si sunt servite in frunze crocante de salata verde.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!