Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine de casa umpluta

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Ancutsa

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paine de casa umpluta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine de casa umpluta

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Ancutsa

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Daca nu aveti o paine cumparata, mai veche, o puteti face chiar dumneavoastra, in casa, iar apoi o puteti umple cu ce va place. Eu am ales sa fac o paine de casa, cu mirodenii, coapta, apoi umpluta cu pastrama, masline, branza de burduf, telemea de vaca si cascaval si coapta din nou. Chiar daca veti sta mai mult in bucatarie, va asigur ca e mult mai gustoasa! E tocmai buna de luat in excursii cu familia sau prietenii.

Paine de casa umpluta

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

2 ore

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Daca nu aveti o paine cumparata, mai veche, o puteti face chiar dumneavoastra, in casa, iar apoi o puteti umple cu ce va place. Eu am ales sa fac o paine de casa, cu mirodenii, coapta, apoi umpluta cu pastrama, masline, branza de burduf, telemea de vaca si cascaval si coapta din nou. Chiar daca veti sta mai mult in bucatarie, va asigur ca e mult mai gustoasa! E tocmai buna de luat in excursii cu familia sau prietenii.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr faina
  • 10 gr drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • varf de cutit cimbru uscat
  • varf de cutit oregano uscat
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri sos de rosii
  • 100 gr pastrama
  • dupa gust masline negre
  • dupa gust branza de burduf
  • 100 gr telemea de vaca
  • dupa gust cascaval
  • 1faina
    400 gr
  • 2drojdie uscata
    10 gr
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4cimbru uscat
    varf de cutit
  • 5oregano uscat
    varf de cutit
  • 6ulei
    2 linguri
  • 7sos de rosii
    2 linguri
  • 8pastrama
    100 gr
  • 9masline negre
    dupa gust
  • 10branza de burduf
    dupa gust
  • 11telemea de vaca
    100 gr
  • 12cascaval
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 03:43
Tare buna!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.