Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Relish cu dovlecei pentru hotdog

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mitinita

211 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Relish cu dovlecei pentru hotdog
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Relish cu dovlecei pentru hotdog

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mitinita

211 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Relish cu dovlecei pentru hotdog

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Mitinita
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 3 buc ardei iute
  • 4 buc ceapa
  • 3 cani otet
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • 8 catei usturoi
  • 5 cani sare grunjoasa
  • 5 cani zahar
  • 3 buc ardei gras
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita ghimbir
  • 8 cani dovlecei
  • 1ardei iute
    3 buc
  • 2ceapa
    4 buc
  • 3otet
    3 cani
  • 4seminte de coriandru
    1 lingurita
  • 5seminte de mustar
    1 lingurita
  • 6usturoi
    8 catei
  • 7sare grunjoasa
    5 cani
  • 8zahar
    5 cani
  • 9ardei gras
    3 buc
  • 10turmeric
    1 lingurita
  • 11ghimbir
    1 lingurita
  • 12dovlecei
    8 cani

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.