Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulouri cu spanac si branza

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Criss75

1 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Rulouri cu spanac si branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulouri cu spanac si branza

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Criss75

1 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Aceste rulouri cu spanac si branza sunt ideale pentru micul dejun sau pentru pus la pachet la scoala; le puteti pregati seara si a doua zi vor fi la fel de pufoase si delicioase. Eu incerc sa folosesc spanacul in tot felul de tarte si placinte, pentru ca astfel il mananca si baiatul meu. Cea mica, in schimb, se stramba cand vede ceva verde, chiar si o frunza de patrunjel si pe ea inca n-am reusit sa o determin sa guste nimic gatit cu spanac sau cu alte "frunze". Ma gandesc ce bune ar fi aceste rulouri cu leurda, dar, din pacate, leurda nu se mai gaseste. Eu am facut aluatul la masina de paine.

Rulouri cu spanac si branza

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Criss75
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Aceste rulouri cu spanac si branza sunt ideale pentru micul dejun sau pentru pus la pachet la scoala; le puteti pregati seara si a doua zi vor fi la fel de pufoase si delicioase. Eu incerc sa folosesc spanacul in tot felul de tarte si placinte, pentru ca astfel il mananca si baiatul meu. Cea mica, in schimb, se stramba cand vede ceva verde, chiar si o frunza de patrunjel si pe ea inca n-am reusit sa o determin sa guste nimic gatit cu spanac sau cu alte "frunze". Ma gandesc ce bune ar fi aceste rulouri cu leurda, dar, din pacate, leurda nu se mai gaseste. Eu am facut aluatul la masina de paine.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc oua
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 250 ml lapte
  • 500 gr faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • 500 gr spanac
  • 150 gr telemea
  • 3 crengute de usturoi verde
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1oua
    2 buc
  • 2sare
    2 lingurite
  • 3zahar
    1 lingurita
  • 4ulei de masline
    3 linguri
  • 5lapte
    250 ml
  • 6faina
    500 gr
  • 7drojdie uscata
    7 gr
  • 8spanac
    500 gr
  • 9telemea
    150 gr
  • 10usturoi verde
    3 crengute de
  • 11galbenus de ou
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tava de copt, otel, 39 x 28 cm - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Uscator salata si verdeturi, 20cm/2,7L - OXO
135 leiÎn stoc
Paleta inox, 36 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Feliator aluat, inox, 16 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, lemn, 19,5cm - Westmark
15 leiÎn stoc
Gratar racire, otel, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.