Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Eintopf cu carne de vitel

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

PanaCris

84 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Eintopf cu carne de vitel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Eintopf cu carne de vitel

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

PanaCris

84 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru mine tot exista dilema dintre supa si ciorba. Cred ca supa e acea zeama limpede, din legume intregi, cu sau fara bucati mari de carne (oratanii, vita!) cu taitei sau galsute din gris ;), iar ciorba e din legume maruntite cu sau fara bucati marunte de carne (pasare, porc, vita, oaie, miel, iepure!), dar fara acreala (bors, otet, bullion!) Asa ca am ales varianta savurata in Germania, unde ciorba mea se numeste Eintopf, in traducere libera, de toate (legume si carne) intr-o oala. ;)

Eintopf cu carne de vitel

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

PanaCris
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru mine tot exista dilema dintre supa si ciorba. Cred ca supa e acea zeama limpede, din legume intregi, cu sau fara bucati mari de carne (oratanii, vita!) cu taitei sau galsute din gris ;), iar ciorba e din legume maruntite cu sau fara bucati marunte de carne (pasare, porc, vita, oaie, miel, iepure!), dar fara acreala (bors, otet, bullion!) Asa ca am ales varianta savurata in Germania, unde ciorba mea se numeste Eintopf, in traducere libera, de toate (legume si carne) intr-o oala. ;)

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr rasol de vitel
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 100 gr telina
  • 4 buc cartofi rosii
  • 150 gr mazare congelata
  • 150 gr fasole verde
  • 1 lingura sare de mare
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 frunza foi de dafin
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 crenguta de cimbru
  • 250 gr taitei cu ou
  • dupa gust piper boabe
  • 1rasol de vitel
    600 gr
  • 2morcovi
    2 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4pastarnac
    1 buc
  • 5radacina de patrunjel
    1 buc
  • 6telina
    100 gr
  • 7cartofi rosii
    4 buc
  • 8mazare congelata
    150 gr
  • 9fasole verde
    150 gr
  • 10sare de mare
    1 lingura
  • 11frunze de patrunjel
    1 legatura
  • 12leustean
    1 legatura
  • 13foi de dafin
    1 frunza
  • 14piper macinat
    1 lingurita
  • 15cimbru
    1 crenguta de
  • 16taitei cu ou
    250 gr
  • 17piper boabe
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 04:00
Deliciu
Nu stiu ce este,supa sau ciorba,da-i buna si sanatoasa
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 03:15
Bine ca ai spus tu denumirea retetei ca eu era sa-mi rup limba
DE-LI-CIOA-SA ! Eu am incercat sa te lamuresc cu diferentele astea dintre supa si ciorba si vad ca...nu am reusit. Diferenta intre supa si ciorba este acreala. Supa este dulce ,pe cand ciorba este acra.Cel mai diferit aspect când vine vorba despre ciorbe și supe este acrirea acestora. Ciorbele sunt renumite pentru faptul că se servesc acre. Indiferent de modalitatea de acrire a acestora – borș, aguridă, zeama de varză, lămâie, dresătură cu ou și smântână – ciorbele se servesc acre, iar supele se servesc dulci.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.