Cand fac eu salate, arata cam asa... o fi bine, o fi rau, nu stiu?! Va las pe voi sa decideti! M-am gandit ca ar fi un moment bun sa pregatesc o salata pentru cina, mai ales dupa toate preparatele mancate de Paste si in acelasi timp sa salvez si ce mai aveam prin frigider.
Un sandvis plin cu bunatati poate incanta pe oricine. Oul posat este apetisant in combinatie cu avocado si ceapa. Asa a aparut acest grozav sandvis/burger, intr-o dimineata racoroasa cand imi doream sa ma rasfat cu ceva bun, ca la restaurant.
O retetea inspirata din bucataria turceasca, cu carne de pui bine condimentata si aromata cu suc si coaja de portocala. Salata intregeste preparatul si acesta nu mai are nevoie de nimic in plus.
Un preparat cu arome asiatice, care poate fi servit ca si aperitiv, la pranz sau cina. Ceapa rosie, ciupercile si carnea tocata de pui sunt gatite intr-un sos aromat din sos de soia, ghimbir, usturoi si ulei de susan. Ingredintele sunt legate la final de sosul Teriyaki si sunt servite in frunze crocante de salata verde.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!