1030 retete postate
1030 retete postate
Pregatire
10 minute
Preparare
10 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte.
Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte.
Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii dupa gust si preferinte (eu am folosit foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, marar si coriandru). Se lasa la fiert cam 10 minute.
Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii dupa gust si preferinte (eu am folosit foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, marar si coriandru). Se lasa la fiert cam 10 minute.
Se toarna lichidul fierbinte peste ardeii iuti, se pun capacele, se intorc cu capul in jos si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza la loc racoros.
Se toarna lichidul fierbinte peste ardeii iuti, se pun capacele, se intorc cu capul in jos si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza la loc racoros.
Eu am obtinut un borcan mic (de 300 gr), unul de 700 gr si unul de 1.5 kg cu ardei iuti. Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/09/ardei-iuti-in-otet.html
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte.
Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte.
Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii dupa gust si preferinte (eu am folosit foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, marar si coriandru). Se lasa la fiert cam 10 minute.
Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii dupa gust si preferinte (eu am folosit foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, marar si coriandru). Se lasa la fiert cam 10 minute.
Se toarna lichidul fierbinte peste ardeii iuti, se pun capacele, se intorc cu capul in jos si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza la loc racoros.
Se toarna lichidul fierbinte peste ardeii iuti, se pun capacele, se intorc cu capul in jos si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza la loc racoros.
Eu am obtinut un borcan mic (de 300 gr), unul de 700 gr si unul de 1.5 kg cu ardei iuti. Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/09/ardei-iuti-in-otet.html
Imagini de la bucatari
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!