( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Linte cu legume si carne de pui, un preparat complet si delicios pentru o masa in familie. Ca si la orice mancare, se incepe cu gatirea legumelor. Ceapa, morcovii, ardeiul si usturoiul sunt gatite inabusit in ulei. Prin aceasta tehica de gatire legumele se inmoaie, fara sa se rumeneasca, si elibereaza incet sucurile care sunt captate de ulei, obtinand o emulsie aromata care sta la baza sosului. Peste legumele inabusite se adauga lintea, rosiile, bucatile de carne posata si se fierb impreuna in supa de carne. Pentru a pune un preparat in valoare este importanta si tehnica de gatire a ingredientelor. In aceasta reteta pieptul de pui este gatit prin posare in apa aromata cu telina, usturoi, ceapa verde, dafin si piper, pastrandu-si astfel mai bine nutrientii si aroma.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!