Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Linte rosie cu piept de pui posat

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Linte rosie cu piept de pui posat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Linte rosie cu piept de pui posat

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Linte cu legume si carne de pui, un preparat complet si delicios pentru o masa in familie. Ca si la orice mancare, se incepe cu gatirea legumelor. Ceapa, morcovii, ardeiul si usturoiul sunt gatite inabusit in ulei. Prin aceasta tehica de gatire legumele se inmoaie, fara sa se rumeneasca, si elibereaza incet sucurile care sunt captate de ulei, obtinand o emulsie aromata care sta la baza sosului. Peste legumele inabusite se adauga lintea, rosiile, bucatile de carne posata si se fierb impreuna in supa de carne. Pentru a pune un preparat in valoare este importanta si tehnica de gatire a ingredientelor. In aceasta reteta pieptul de pui este gatit prin posare in apa aromata cu telina, usturoi, ceapa verde, dafin si piper, pastrandu-si astfel mai bine nutrientii si aroma.

Linte rosie cu piept de pui posat

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Linte cu legume si carne de pui, un preparat complet si delicios pentru o masa in familie. Ca si la orice mancare, se incepe cu gatirea legumelor. Ceapa, morcovii, ardeiul si usturoiul sunt gatite inabusit in ulei. Prin aceasta tehica de gatire legumele se inmoaie, fara sa se rumeneasca, si elibereaza incet sucurile care sunt captate de ulei, obtinand o emulsie aromata care sta la baza sosului. Peste legumele inabusite se adauga lintea, rosiile, bucatile de carne posata si se fierb impreuna in supa de carne. Pentru a pune un preparat in valoare este importanta si tehnica de gatire a ingredientelor. In aceasta reteta pieptul de pui este gatit prin posare in apa aromata cu telina, usturoi, ceapa verde, dafin si piper, pastrandu-si astfel mai bine nutrientii si aroma.

Ingrediente

Portii:
PIept de pui Posat
  • 450 gr piept de pui
  • 40 gr radacina de telina
  • 1 buc ceapa verde
  • 1 buc foi de dafin
  • 1 catel usturoi
  • dupa gust piper boabe
  • 1 dupa gust sare
  • 1 l apa
  • 1piept de pui
    450 gr
  • 2radacina de telina
    40 gr
  • 3ceapa verde
    1 buc
  • 4foi de dafin
    1 buc
  • 5usturoi
    1 catel
  • 6piper boabe
    dupa gust
  • 7sare
    1 dupa gust
  • 8apa
    1 l
Mancare de linte
  • 250 gr linte rosie
  • 150 gr morcovi
  • 100 gr ardei gras verde
  • 1 buc ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 0.5 lingura ulei
  • dupa gust sare
  • 200 gr rosii Cherry
  • 50 gr sos de rosii passata
  • dupa gust piper macinat
  • 1linte rosie
    250 gr
  • 2morcovi
    150 gr
  • 3ardei gras verde
    100 gr
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5usturoi
    1 catel
  • 6ulei
    0.5 lingura
  • 7sare
    dupa gust
  • 8rosii Cherry
    200 gr
  • 9sos de rosii passata
    50 gr
  • 10piper macinat
    dupa gust
Servire
  • dupa gust patrunjel
  • 1patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Decojitor inox, 18 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, granit, 13 cm - Westmark
165 leiÎn stoc
Presa multifunctionala, aluminiu  - Westmark
120 leiÎn stoc
Presa Quadro spätzle, cartofi - Westmark
340 leiÎn stoc
Presa usturoi, otel, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Cutit Kudamono, 9 cm, 7000D - Miyabi
835 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 17 cm 4000FC  - Miyabi
940 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.