Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rilette de rata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Rilette de rata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rilette de rata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

2 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Medie

Desi numele pare exotic, rilette este un preparat destul de simplu care aminteste un pic de vechile obiceiuri ale stramosilor nostri - vestita garnita! Carne la garnita, carnati la garnita - deci nu ne indepartam prea mult de glie. Doar modul de pastrare este diferit sau poate la fel, dar ceva mai stilat... ('om fi luat noi numele de la francezi, dar intai a fost garnita, si-abia apoi rilette!).

Rilette de rata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Desi numele pare exotic, rilette este un preparat destul de simplu care aminteste un pic de vechile obiceiuri ale stramosilor nostri - vestita garnita! Carne la garnita, carnati la garnita - deci nu ne indepartam prea mult de glie. Doar modul de pastrare este diferit sau poate la fel, dar ceva mai stilat... ('om fi luat noi numele de la francezi, dar intai a fost garnita, si-abia apoi rilette!).

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc pulpe de rata
  • 200 gr untura de rata
  • 8 lingurite unt
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc usturoi
  • 2 crengute de cimbru
  • 2 frunze foi de dafin
  • 2 crengute de tarhon
  • 6 buc piper
  • 6 buc ienupar boabe
  • 1 buc nucsoara
  • 2 buc anason stelat
  • 3 lingurite sare
  • 200 ml vin alb sec
  • 200 ml supa de oase
  • 1pulpe de rata
    4 buc
  • 2untura de rata
    200 gr
  • 3unt
    8 lingurite
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5usturoi
    1 buc
  • 6cimbru
    2 crengute de
  • 7foi de dafin
    2 frunze
  • 8tarhon
    2 crengute de
  • 9piper
    6 buc
  • 10ienupar boabe
    6 buc
  • 11nucsoara
    1 buc
  • 12anason stelat
    2 buc
  • 13sare
    3 lingurite
  • 14vin alb sec
    200 ml
  • 15supa de oase
    200 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.