Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort Simfonia Verii

(*)(*)(*)(*)(*) (8)
 chef profile img

Eufrosina

13 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tort Simfonia Verii
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort Simfonia Verii

(*)(*)(*)(*)(*) (8)
chef profile img

Eufrosina

13 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora 40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Tortul l-am pregatit anul trecut, pentru fiica mea cea mica. Pentru ca am nascut-o vara, ea e pentru mine o simfonie a verii.

Tort Simfonia Verii

(*)(*)(*)(*)(*) ( 8 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora 40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Eufrosina
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Tortul l-am pregatit anul trecut, pentru fiica mea cea mica. Pentru ca am nascut-o vara, ea e pentru mine o simfonie a verii.

Ingrediente

Portii:
Pentru foi:
  • 4 buc oua
  • 10 gr praf de copt
  • 5 ml indulcitor lichid
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri apa
  • 100 ml ulei
  • 1oua
    4 buc
  • 2praf de copt
    10 gr
  • 3indulcitor lichid
    5 ml
  • 4faina
    4 linguri
  • 5apa
    3 linguri
  • 6ulei
    100 ml
In plus, pentru foi:
  • 1 lingura cacao
  • 1cacao
    1 lingura
Pentru sirop:
  • 250 ml apa
  • 2 ml indulcitor lichid
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1apa
    250 ml
  • 2indulcitor lichid
    2 ml
  • 3esenta de rom
    1 lingurita
Pentru crema de cafea:
  • 250 gr crema mascarpone
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingurita cafea
  • 10 gr zahar vanilat Bourbon
  • 1crema mascarpone
    250 gr
  • 2ness
    1 lingurita
  • 3cafea
    1 lingurita
  • 4zahar vanilat Bourbon
    10 gr
Pentru crema de ciocolata:
  • 125 gr crema mascarpone
  • 110 gr ciocolata cu lapte
  • 1 lingurita ness
  • 1crema mascarpone
    125 gr
  • 2ciocolata cu lapte
    110 gr
  • 3ness
    1 lingurita
In plus, pentru decor:
  • 1 lingura cacao
  • 30 gr ciocolata alba
  • dupa gust bomboane
  • 1cacao
    1 lingura
  • 2ciocolata alba
    30 gr
  • 3bomboane
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (8)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
8 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (8)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Szilvia
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 12:33
Arata minunat!!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Food by Ramo
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 12:07
Arata absolut delicios si senzational
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 12:35
Ce desert aratos!
Foarte frumoasa prezentarea, gustul sunt sigura ca este pe masura! :) Felicitari!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Emilia gateste
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 03:07
Delicios!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Florina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 05:56
Superb!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 04:02
Minunat!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 11:58
Minunat tortul!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aurora
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 12:25
Superb
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.