Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu capsuni si crema patissiere/Fraisier

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Catalina L

19 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tort cu capsuni si crema patissiere/Fraisier
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu capsuni si crema patissiere/Fraisier

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Catalina L

19 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Fraisier est o reteta clasica a bucatariei franceze compusa din pandispan, capsuni si crema de vanilie cu unt. Se poate decora cu martipan. Eu l-am decorat cu zahar pudra si fructe. Vezi mai mult aici: https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/tort-cu-capsuni-si-crema-patissiere.html

Tort cu capsuni si crema patissiere/Fraisier

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Catalina L
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Fraisier est o reteta clasica a bucatariei franceze compusa din pandispan, capsuni si crema de vanilie cu unt. Se poate decora cu martipan. Eu l-am decorat cu zahar pudra si fructe. Vezi mai mult aici: https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/tort-cu-capsuni-si-crema-patissiere.html

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr capsuni
  • 4 buc oua
  • varf de cutit sare
  • 160 gr zahar
  • 65 gr ulei
  • 65 gr faina
  • 12 gr praf de copt
  • 600 ml lapte
  • 3 buc galbenus de ou
  • dupa gust esenta naturala de vanilie
  • 40 gr amidon de porumb
  • 50 gr unt
  • 6 gr gelatina
  • 20 ml sirop de capsuni
  • 100 ml apa
  • 1capsuni
    400 gr
  • 2oua
    4 buc
  • 3sare
    varf de cutit
  • 4zahar
    160 gr
  • 5ulei
    65 gr
  • 6faina
    65 gr
  • 7praf de copt
    12 gr
  • 8lapte
    600 ml
  • 9galbenus de ou
    3 buc
  • 10esenta naturala de vanilie
    dupa gust
  • 11amidon de porumb
    40 gr
  • 12unt
    50 gr
  • 13gelatina
    6 gr
  • 14sirop de capsuni
    20 ml
  • 15apa
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.