Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpe de pui in sos de capere si ghimbir

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef
Pulpe de pui in sos de capere si ghimbir
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpe de pui in sos de capere si ghimbir

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Senzational!

Pulpe de pui in sos de capere si ghimbir

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Senzational!

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc pulpe de pui
  • 2 linguri capere din conserva
  • 1 catel usturoi
  • 10 gr ghimbir
  • 5 linguri ulei
  • dupa gust fulgi de chilli
  • 300 ml supa de gaina
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1pulpe de pui
    2 buc
  • 2capere din conserva
    2 linguri
  • 3usturoi
    1 catel
  • 4ghimbir
    10 gr
  • 5ulei
    5 linguri
  • 6fulgi de chilli
    dupa gust
  • 7supa de gaina
    300 ml
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Janinasi
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 20, 09:22
Arată foarte bine!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.