Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sfecla rosie cu hrean, murata

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Sfecla rosie cu hrean, murata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sfecla rosie cu hrean, murata

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

0 secunde

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Sfecla rosie este una dintre putinele plante care isi pastreaza o buna parte din beneficii, dupa ce a fost preparata termic. Ea face parte din traditia culinara a multor tari, fiind folosita in retetele de supa (Europa de Est), la obtinerea unei garnituri bine condimentate (India), in diferite salate (Maroc, Europa) si, bineinteles, la prepararea muraturilor. Salata de sfecla rosie cu hrean este o traditie evreiasca raspandita in Europa Centrala si de Est. Stiti ca hreanul nu ne da doar aroma sa specifica, ci actioneaza ca un conservant alaturi de otet.

Sfecla rosie cu hrean, murata

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

0 secunde

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Sfecla rosie este una dintre putinele plante care isi pastreaza o buna parte din beneficii, dupa ce a fost preparata termic. Ea face parte din traditia culinara a multor tari, fiind folosita in retetele de supa (Europa de Est), la obtinerea unei garnituri bine condimentate (India), in diferite salate (Maroc, Europa) si, bineinteles, la prepararea muraturilor. Salata de sfecla rosie cu hrean este o traditie evreiasca raspandita in Europa Centrala si de Est. Stiti ca hreanul nu ne da doar aroma sa specifica, ci actioneaza ca un conservant alaturi de otet.

Ingrediente

Portii:
  • 2 kg sfecla rosie
  • 100 gr seminte de chimen
  • 100 ml otet
  • 1 buc hrean
  • dupa gust sare
  • 50 gr zahar
  • 1.5 l apa
  • 1sfecla rosie
    2 kg
  • 2seminte de chimen
    100 gr
  • 3otet
    100 ml
  • 4hrean
    1 buc
  • 5sare
    dupa gust
  • 6zahar
    50 gr
  • 7apa
    1.5 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 03:53
Preferata mea! Ce bine merge langa o friptura!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 20, 11:51
Preferata mea
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 20, 09:21
De sezon
Foarte buna si eu pun chiar si in timpul anului!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.