337 retete postate
337 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareVeti avea nevoie de cuptorul preincalzit la 180°C, cu ventilatie si de 4 tigai din fonta (12 cm diametru).
Veti avea nevoie de cuptorul preincalzit la 180°C, cu ventilatie si de 4 tigai din fonta (12 cm diametru).
Puneti porumbul in bolul blenderului si macinati pe setarile de viteza1-2. Puneti amestecul de porumb intr-un bol.
Puneti porumbul in bolul blenderului si macinati pe setarile de viteza1-2. Puneti amestecul de porumb intr-un bol.
Puneti laptele, mierea, oul si nucile in bolul blenderului si amestecati bine pe setarile de viteza 1-3. Se pune untul intr-o tigaie mica si se topeste usor. Combinati faina, praful de copt si sarea de mare si amestecati-le la viteza 1. La final, turnati untul si amestecati compozitia pentru circa 1-2 minute, crescand viteza pana la 5.
Puneti laptele, mierea, oul si nucile in bolul blenderului si amestecati bine pe setarile de viteza 1-3. Se pune untul intr-o tigaie mica si se topeste usor. Combinati faina, praful de copt si sarea de mare si amestecati-le la viteza 1. La final, turnati untul si amestecati compozitia pentru circa 1-2 minute, crescand viteza pana la 5.
Puneti amestecul intr-un bol si lasati-l sa se odihneasca timp de 15 minute. Se toarna aluatul in tigaile mici din fonta, se introduc pe o tava de copt in cuptorul incins la 180°C.
Puneti amestecul intr-un bol si lasati-l sa se odihneasca timp de 15 minute. Se toarna aluatul in tigaile mici din fonta, se introduc pe o tava de copt in cuptorul incins la 180°C.
Intre timp, asezati porumbul dulce, ceapa, ardeiul iute, otetul balsamic si siropul de artar intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust cu sare de mare si piper. Adaugati uleiul de masline si frunzele de menta si salvie.
Intre timp, asezati porumbul dulce, ceapa, ardeiul iute, otetul balsamic si siropul de artar intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust cu sare de mare si piper. Adaugati uleiul de masline si frunzele de menta si salvie.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Veti avea nevoie de cuptorul preincalzit la 180°C, cu ventilatie si de 4 tigai din fonta (12 cm diametru).
Veti avea nevoie de cuptorul preincalzit la 180°C, cu ventilatie si de 4 tigai din fonta (12 cm diametru).
Puneti porumbul in bolul blenderului si macinati pe setarile de viteza1-2. Puneti amestecul de porumb intr-un bol.
Puneti porumbul in bolul blenderului si macinati pe setarile de viteza1-2. Puneti amestecul de porumb intr-un bol.
Puneti laptele, mierea, oul si nucile in bolul blenderului si amestecati bine pe setarile de viteza 1-3. Se pune untul intr-o tigaie mica si se topeste usor. Combinati faina, praful de copt si sarea de mare si amestecati-le la viteza 1. La final, turnati untul si amestecati compozitia pentru circa 1-2 minute, crescand viteza pana la 5.
Puneti laptele, mierea, oul si nucile in bolul blenderului si amestecati bine pe setarile de viteza 1-3. Se pune untul intr-o tigaie mica si se topeste usor. Combinati faina, praful de copt si sarea de mare si amestecati-le la viteza 1. La final, turnati untul si amestecati compozitia pentru circa 1-2 minute, crescand viteza pana la 5.
Puneti amestecul intr-un bol si lasati-l sa se odihneasca timp de 15 minute. Se toarna aluatul in tigaile mici din fonta, se introduc pe o tava de copt in cuptorul incins la 180°C.
Puneti amestecul intr-un bol si lasati-l sa se odihneasca timp de 15 minute. Se toarna aluatul in tigaile mici din fonta, se introduc pe o tava de copt in cuptorul incins la 180°C.
Intre timp, asezati porumbul dulce, ceapa, ardeiul iute, otetul balsamic si siropul de artar intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust cu sare de mare si piper. Adaugati uleiul de masline si frunzele de menta si salvie.
Intre timp, asezati porumbul dulce, ceapa, ardeiul iute, otetul balsamic si siropul de artar intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust cu sare de mare si piper. Adaugati uleiul de masline si frunzele de menta si salvie.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!