Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Antricot de vitel sub vid, cu morcovi caramelizati

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Antricot de vitel sub vid, cu morcovi caramelizati
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Antricot de vitel sub vid, cu morcovi caramelizati

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

5 ore

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Carnea de vitel este una fara prea multa cautare din pricina ca pare fada la prima degustare. Gatita cu pricepere si adaosuri firesti, ea devine din cale afara de apetisanta. Sub vid este alegerea mea, fiindca imi garanteaza nu numai gatirea perfecta, ci si versatilitatea produsului finit.

Antricot de vitel sub vid, cu morcovi caramelizati

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

15 minute

Preparare

5 ore

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Carnea de vitel este una fara prea multa cautare din pricina ca pare fada la prima degustare. Gatita cu pricepere si adaosuri firesti, ea devine din cale afara de apetisanta. Sub vid este alegerea mea, fiindca imi garanteaza nu numai gatirea perfecta, ci si versatilitatea produsului finit.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg antricot de vita
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita piper boabe
  • dupa gust sare
  • 4 crengute de fenicul
  • 4 crengute de cimbru
  • 8 buc morcovi
  • 1 lingura zahar
  • 1 cana vin alb
  • 1 cana supa de pui
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 2 buc anason stelat
  • 1antricot de vita
    1 kg
  • 2unt
    100 gr
  • 3piper boabe
    1 lingurita
  • 4sare
    dupa gust
  • 5fenicul
    4 crengute de
  • 6cimbru
    4 crengute de
  • 7morcovi
    8 buc
  • 8zahar
    1 lingura
  • 9vin alb
    1 cana
  • 10supa de pui
    1 cana
  • 11amidon alimentar
    1 lingurita
  • 12anason stelat
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Aparat de gatit Sous Vide, 1300W - Unold
535 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 20cm/5,5L - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 22cm/7L - Kitchen Craft
325 leiÎn stoc
Arzator Creme Brulee, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Arzator Creme Brulee, 14 cm - Westmark
189 leiÎn stoc
Arzator Creme Brulee - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Tava cuptor, 37 x 26,5 cm - Kitchen Craft
62 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Simonaciuca
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 09:17
Adorabila reteta
Gustoasa si fabuloasa
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Georgia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 09:45
Ma intreb...
Sigur, gatitul inseamna rabdare si pasiune. Ma intreb de ce am fugit de carnea de vita pana acum... Nu o mai fac de aici inainte.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 02:22
O explozie de arome. Arata delicios.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.