(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (29)
Friptura de strut este una dintre cele mai gustoase fripturi. Inainte de a o prepara, se presara cu sare si piper. Ca urmare a continutului redus de grasimi, poate rezulta o friptura oarecum uscata. A nu se confunda cu fragezimea carnii si retineti ca sarea si condimentele absorb umiditatea, asadar asezonati imediat dupa ce a fost despachetata. Carnea de strut trebuie gatita la o temperatura cat mai mare, pentru un timp cat mai scurt. O friptura de strut bine gatita trebuie sa fie un pic in sange, suculenta si frageda. Ideal este ca fileul de strut sa fie semifript. Daca este tinuta prea mult pe foc, carnea se va usca prea tare. Cartofii violeti - mov (purple majesty), originari din Peru, sunt declarati cea mai sanatoasa leguma din lume. Datorita antioxidantilor puternici, cartofii violeti - mov ajuta la dezvoltarea si intarirea sistemului imunitar.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!