Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gasca pe varza

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Rodica

128 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Gasca pe varza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gasca pe varza

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Rodica

128 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Rata pe varza este un preparat renumit pentru gustul sau desavarsit. Eu am pregatit gasca pe varza. Pulpele de gasca sunt mai mari, asa ca nu este niciun dezavantaj. Va pot asigura ca a fost una dintre cele mai bune mancaruri pe care le-am mancat vreodata. Carnea este de tara, din curtea proprie si foarte grasa. Grasimea a dat un gust fenomenal verzei.

Gasca pe varza

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Rodica
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Rata pe varza este un preparat renumit pentru gustul sau desavarsit. Eu am pregatit gasca pe varza. Pulpele de gasca sunt mai mari, asa ca nu este niciun dezavantaj. Va pot asigura ca a fost una dintre cele mai bune mancaruri pe care le-am mancat vreodata. Carnea este de tara, din curtea proprie si foarte grasa. Grasimea a dat un gust fenomenal verzei.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc pulpe de gasca
  • 4 buc varza
  • 3 buc ceapa
  • 100 gr bacon
  • 4 linguri bulion
  • 100 ml suc de rosii cu ardei kapia
  • 150 ml bors
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust marar
  • 5 frunze foi de dafin
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 linguri ulei
  • 1pulpe de gasca
    2 buc
  • 2varza
    4 buc
  • 3ceapa
    3 buc
  • 4bacon
    100 gr
  • 5bulion
    4 linguri
  • 6suc de rosii cu ardei kapia
    100 ml
  • 7bors
    150 ml
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust
  • 10cimbru
    dupa gust
  • 11marar
    dupa gust
  • 12foi de dafin
    5 frunze
  • 13boia dulce
    1 lingurita
  • 14ulei
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Gyutoh 16 cm 6000MCT - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
320 leiÎn stoc
Mandolina, inox - Benriner
298 leiÎn stoc
Mandolina 35,5 x 16,45 cm - OXO
198 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 5000MCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 09:40
Delicioasa!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.