Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Muschiulet de miel in foietaj

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Muschiulet de miel in foietaj
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Muschiulet de miel in foietaj

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Mititelul, firavul si greu accesibilul muschiulet de miel! De cele mai multe ori se pierde in friptura clasica, din comoditate sau nestiinta de a-l scoate din adancitura formata de sira spinarii si coaste. Dar iata ce minunatie se poate face cu el, daca am privi mai indeaproape inainte de-a transa mielul.

Muschiulet de miel in foietaj

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Iulia
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Mititelul, firavul si greu accesibilul muschiulet de miel! De cele mai multe ori se pierde in friptura clasica, din comoditate sau nestiinta de a-l scoate din adancitura formata de sira spinarii si coaste. Dar iata ce minunatie se poate face cu el, daca am privi mai indeaproape inainte de-a transa mielul.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc muschi de miel
  • 600 gr aluat foietaj
  • 3 linguri faina
  • 1 buc oua
  • 200 ml lapte
  • 500 gr spanac
  • 15 gr unt
  • 0.5 buc nucsoara
  • dupa gust sare
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita sos demi-glace
  • dupa gust piper
  • 1muschi de miel
    2 buc
  • 2aluat foietaj
    600 gr
  • 3faina
    3 linguri
  • 4oua
    1 buc
  • 5lapte
    200 ml
  • 6spanac
    500 gr
  • 7unt
    15 gr
  • 8nucsoara
    0.5 buc
  • 9sare
    dupa gust
  • 10galbenus de ou
    1 buc
  • 11sos demi-glace
    1 lingurita
  • 12piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Sujihiki 24 cm 5000MCD - Miyabi
2690 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 24 cm - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, lemn, 19,5cm - Westmark
15 leiÎn stoc
Tigaie clatite, fonta, 30cm - Staub
520 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.