Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de potroace radauteana

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Ciorba de potroace radauteana
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de potroace radauteana

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Ce poate fi mai bun de atat, intr-o zi ploioasa de iarna, cand e frig afara ?O ciorba acra, aburinda si usturoiata , o ciorba cu traditie si savoare,preferata in multe restaurante romanesti si nu numai. De obicei, se face pentru ospatul de dupa nunta, dar mai poate fi facuta si dupa sarbatori, cand se mananca mancaruri grele si grase.Batranii spun ca ciorba acrita cu „moare”(zeama de varza) este cel mai bun remediu contra mahmurelii.. La ciorba traditionala de potroace, folosim oase ale puiului, dar se pot folosi orice carne cu oase de gaina, curcan sau rata. O ciorba acra cu zeama de varza(obligatorie la ciorba de potroace) ,parca te remonteaza, iti da putere...

Ciorba de potroace radauteana

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Ce poate fi mai bun de atat, intr-o zi ploioasa de iarna, cand e frig afara ?O ciorba acra, aburinda si usturoiata , o ciorba cu traditie si savoare,preferata in multe restaurante romanesti si nu numai. De obicei, se face pentru ospatul de dupa nunta, dar mai poate fi facuta si dupa sarbatori, cand se mananca mancaruri grele si grase.Batranii spun ca ciorba acrita cu „moare”(zeama de varza) este cel mai bun remediu contra mahmurelii.. La ciorba traditionala de potroace, folosim oase ale puiului, dar se pot folosi orice carne cu oase de gaina, curcan sau rata. O ciorba acra cu zeama de varza(obligatorie la ciorba de potroace) ,parca te remonteaza, iti da putere...

Ingrediente

Portii:
  • 700 gr carne de pui
  • 2 buc morcovi
  • 2 buc radacina de patrunjel
  • 0.5 buc telina
  • 0.5 buc gulie
  • 0.5 buc pastarnac
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 6 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • 2 buc galbenus de ou
  • 600 ml zeama de varza
  • 0.5 legatura verdeturi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 buc rosii
  • 1carne de pui
    700 gr
  • 2morcovi
    2 buc
  • 3radacina de patrunjel
    2 buc
  • 4telina
    0.5 buc
  • 5gulie
    0.5 buc
  • 6pastarnac
    0.5 buc
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8ulei
    2 linguri
  • 9usturoi
    6 catei
  • 10smantana
    200 ml
  • 11galbenus de ou
    2 buc
  • 12zeama de varza
    600 ml
  • 13verdeturi
    0.5 legatura
  • 14sare
    dupa gust
  • 15piper
    dupa gust
  • 16rosii
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 09:45
Gustoasa!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 09:45
Buna!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.